Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierbpliwa girl

sprawdza czy mi na nim zalezy?

Polecane posty

Gość niecierbpliwa girl

juz prawie od miesiaca chodze w soczewkach. pod koniec stycznia pojechalam na dyskoteke i okazalo sie ze mam branie poznalam fajnego chlopaka, caly czas chcial ze mna tanczyc... nabralam pewnosci siebie i zrozumialam ze piekna ze mnie kobietka! pisze z nim od dwoch tygodni i bardzo sie do tego pisania przyzwyczailam, piszemy smsy codziennie i prawie o wszystkim... ale co sie okazalo wczoraj i dzisiaj jakos dziwnie milczal, nie zdarzalo sie zeby nie odzywal sie tyle czasu... czy on moze chce sprawdzic czy ja pierwsza do niego napisze? bo podkreslam ze to zawsze on pierwszy zaczynal do mnie pisac.... czy on mnie podpuszcza bo chce sprawdzic czy mi na nim zalezy? prosze o wypowiedzi tez panow.

Gość szparek
Jak rozumiem jesteś w wieku gimnazjalnym?

Gość ja powiem tak........
dziecko a ile Ty masz lat hmmmm ? nie wiem czy Cię sprawdza czy nie ale skoro codziennie od 2 tygodni pisał i się odzywał a teraz tak nagle zamilkł to czysta przyzwoitość nakazuje napisać do niego i zapytać co u niego słychać a nie że sie zastanawiasz sprawdza nie sprawdza dziecinada i co będziesz tak czekała miesiąc dwa ?....a nie lepiej wiedzieć co sie dzieje ?