Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana... bardzo

czy z tym chłopakiem cos jest nie tak?

Polecane posty

Gość zakochana... bardzo

Witam. Prosiłabym o radę :) Sprawa wygląda tak, że zakochałam się w pewnym chłopaku. Kilka dni temu on powiedział mi, że mu się podobam, ja mu powiedziałam, że on mi też. I niby wszystko jest OK, ale on się do mnie praktycznie nie odzywa (tzn. przez telefon, bo na co dzień się nie spotykamy). Nawet na gadu-gadu, ja jestem dostępna, on też, ale nic do mnie nie pisze... O co może chodzić? Dwa razy napisał do mnie sms-a, a potem cisza... Moja osobista teoria wygląda tak, że on myśli że zrobił już to, co należało do niego i teraz czeka na mój ruch. Ale ja jestem nieśmiała i nie chce mu przeszkadzać, nie wiem kiedy powinnam mu coś napisać, a kiedy będzie zajęty... I nie wiem, co powinnam zrobić. Napisać do niego? Z góry dziękuję za odpowiedzi...

jak zadne sie nie odezwie to nic z tego nie bedzie. napisz. przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz

Gość on jest bardziej niesmiały
od ciebie :)

Gość sffs
dlaczego sie nie widujecie ?

Gość sjdklsj
powiedziałaś mu że Ci się podoba i zrobiłaś to nie potrzebnie:) Faceci to zdobywcy. Teraz znajdzie sobie inna

Gość zakochana... bardzo
Nie widujemy się bo nie ma okazji :( A skoro praktycznie nie rozmawiamy, to nie chodzimy raczej na randki, nie?