Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jo Gould

Od dwóch dni przewertowuje naszą klasę i to co tam można znaleźć przechodzi ludz

Polecane posty

kie pojecie!!!!!!!!! można się dowiedzieć takich rzeczy o ludziach!!!! i tu mój apel - sami wpychamy kasę i dane osobowe wielkiej korporacji! usuwajmy profile! ja aktualnie mam tylko swój prawdziwy bez fotek z 50stką znajomych i paroma danymi osobowymi. oraz profil FAKE chodzę i oglądam ludzi z gimnazjum podstawówki...z liceum się niewiele zmienili więc oglądam tamtych powiem tak ludzie z gimnazjum wyrośli na patologie :o np, chlopak rok młodszy który był przystojny i fajny teraz jest zwyczajnym ohydnym dresolem !!!

Gość ja powiem tak........
musisz się cholernie nudzić ...mi by było szkoda czasu

nie powiem że nie nudzę się, ale generalnie to strasznie wciąga. ciągle nowe nazwiska mi sie przypominają i szukam . dzisiaj chodząc od profilu do profilu trafiłam np. na profil dziewczyny która nie zyje niedawno był pogrzeb miała koło 22 lat. z komentarzy wynika że się zabiła? (skoro pytali dlaxzego to zrobiła to chyba tak) miała męża i dziecko. no i to że zapraszała na własny pogrzeb :o :o :O

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuulaaaaa
daj linka do tej laski

nie mogę bo to wbrew regulaminowi albo profil obleśnej laski - wkleja foty brzuchola w ciązy a na nim jakieś uśmieszki namalowane!! ludzi posrało :o albo laska z dzieckiem i komentarz starej baby "sory ale wykapany tatus" na co laska odpowiada że woli o nim nie pamietac!! no i jak tu się oderwać od takiej telenoweli :(

Gość srutu tu
okropnosc ta nasza klasa jezeli moje dzieci mają tam profil to przegrały życie

Gość mjacksanon
jak można żyć bez naszej klasy ??? a nie mysczase m że ktoś Cie tam szuka i nigdy nie znjadzie??

Gość gitaaaaa
Moja znajoma kilka dni temu wrzucila fote zrobiona zaraz po porodzie. Dziecko jej lezalo na brzuchu, glowka cala zakrwawiona. Bylo tez widac nogi zanjomej. Porazajacy widok.

Gość Kuliżanka Szklanka
ludzie mają naprawdę siano w głowach....ja już nie wspomnę o tych co mają 75 zdjęć, z tego 60 swojej twarzy z 30 perspektyw, ale jak ktoś daje zdjęcie z pogrzebu, czy nawet z kremacji, zakłada profile osób nie żyjących albo zdaje relację z każdego wydarzenia w swoim życiu, to już nie jest całkiem normalne. I te co dają dziesiątki zdjęć swoich dzieci, ja wiem, że dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze, ale to dla mnie nienormalne. Oczywiście wszystkie psiapsióły regularnie każde zdjecie skomentują w podobny sposób:ślicznie, super, milusio ;). A potem wszyscy wiedzą kto z kim, gdzie, kiedy, i dlaczego;)

Gość
naprawdę dalej podniecacie się tym, co kto ma w profilu na NK? :O wydaje mi się, że to ich sprawa :classic_cool:

Gość Kuliżanka Szklanka
Oczywiście, że się podniecamy. Nie całkiem to ich sprawa, skoro wystawiają to na widok publiczny.

Gość
co Wam to daje??

Gość Kuliżanka Szklanka
Nic mi to nie daje, stwierdzam tylko, co widze, żadnych innych konsekwencji ani ukrytych motywów nie ma;). Ps. jesteś wielbicielką Kazika S. ?