Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

Spóźniony okres

Polecane posty

Gość dropson123

Witam dziewczyny. Chciałąbym prosić Was o opinię i poradę dotycząca mojej sytuacji. Otóż, ostatnio dzieje się coś ze mną niepokojącego. Już tydzień spóźnia mi się okres, a objawy są bardzo delikatne. Fakt, że w ostatnim czasie miałam sesję zaliczeniową i troszkęsięstresowałam, jednak najgorsze w tym wszystkim jest to, że nagle z wagi 52 w [rzeciągu miesięcy strastycznie schudłam do 47kg! Niestety, ale na badania wybieram siędopiero za tydzień. Do tego czasu będe w niepewności. Czy któraś z Was mogłaby się wypowiedzieć na ten temat i stwierdzić, skąd takie zmiany u mnie ;( ?

Gość dropson123
Czy jakaś Pani może sięwypowiedzieć w tej sprawie?

Gość dropson123
Czy jakaś Pani może się wypowiedzieć i mi pomóc ?

Gość to nie mozesz
zrobic testu??

Gość dropson123
Zrobiędopiero jutro. Jak myślicie, cyz może być powodowany spóźniony okres i nagła utrata tylu kilogramów ?

Gość to nie mozesz
też jestem w trakcie sesji/jeszcze..wiec to wszystko ze stresu.. jeśli test negatywny wyjdzie to sie uspokój i nie panikuj.. jesteś dorosła i wiesz, co robisz..a współżyjąc musisz liczyć się z konsekwencjami...więc nie schizuj tylko się przygotuj na to że jesteś w ciąży..jeśli w ogóle takie masz obawy. pozdrawiam