Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paszkowy węzeł

czy dobrze daję posiłki 4,5 m-cznemu?

Polecane posty

grunt to zebys nie podawala dziecku posilkow przeznaczonych dla starszych dzieci. jak dobrze przybiera na wadze i wyproznia sie chociazby co drugi dzien (mam na mysli kupke) to wszystko bedzie ok :)

Gość paszkowy węzeł
dziękuję wam ze na głupie pytania mi odpowiedziałyscie ale teraz duzo juz wiem. a ta woda jaka ma byc bo nie napisałyscie.wrzątek czy jak dam chłodną i wsypię kaszke to nie stanie sie nic? pomysle o tym smoku o większym przepływie

Gość paszkowy węzeł
wazy dobrze, jestesmy ciągle pod kontrolą ze wzg na alergię, ale sama te słoiki z A przetestowałam i ten sinlac tez chcialam sama a tu masz ci los...smok nie przepuścił kaszki

Gość a maja mała
ma zaraz 4,5 miesiace i jedynie piers ssie, nie chce nic innego, czasami troszke herbatki podpije a tak to nic innego nie zje

Gość paszkowy węzeł
ale woda ma byc wrząca czy letnia jak bede kaszke do nutramigenu wsypywac?

woda niech bedzie cieplejsza niz do mleka, ale wlej ok 30ml. do miseczki i powoli wsypoj kaszke jednoczesnie mieszajac. jak juz bedziesz miala konsystencje dobra, to jeszcze mieszaj ta kaszke, az ci sie zrobi jednolita masa. dopiero wtedy dodaj ja do przygotowanej juz mieszanki.ja tak robie, bo tez mi kaszka osiadala na dnie. ale wszystko zalezy od dziecka, czy polubi- moj glodomorek zjadalby wiecej i wszystko, dlatego musze go pilnowac zeby sie nie rozpasl :) jak mial 4,5 miesiaca to wtrynial marchewke az mu sie uszy trzesly:)