Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ew1984

odmowilam oferte domu - ile mozna czekac na nastepna?

Polecane posty

jestem z Burton (uk) i jestem w ciazy z drugim dzieckiem.. zabidowalam na dom, ktory okazal sie pozniej strasznie maly i caly do remontu wiec zrezygnowalam bo wole poczekac na inny i wtedy porzadnie wyremontowac i czuc sie w nim dobrze, ale ile sie czeka na nastepna oferte??

Gość mam nadzieje ze dlugo

Gość kiok
zabidowalam i takie nieuctwo wyrabia nam opinie za granica:O

ale super komentarze... tylko pytam... czy ktos tak mial i ile sobie czekal? cos w tym zlego? a wy odrazu nienawisc... hmm a tak pozatym zabidowac?? o co ci chodzi?? przeciez rownie dobrze mozesz skrytykowac zabukowac?? czyz nie? a to przeciez nie z j. polskiego

Gość bida-zabidowala

Gość ja tez nie wiem o co jej
kaman

Gość tyuhy6
a slowo np.KOLEZANKA tez nie pochodzi z jez polskiego tylko z francuskiego collegue czego sie czepiacie:o

Gość oyster card
nie chodzi juz nawet o to nieszczesne "zabidowalam" a o "odmowilam oferte" - co to ma byc??

Gość a dlaczego nie zapytasz
w councilu??? Aaaa...jezyka nie znasz na pewno :O

niestety w councilu powiedza, ze nie maja pojecia, bo ludzie dlugo czekaja... a jezyk znam i o to sie nie martw a forum jest po to by zadawac pytania... no fakt moze moje pytanie nie jest zrozumiale - przyznam.. ale juz nie wazne bo i tak tutaj sa same wredoty

Gość zapytajjjjjjjj
zapytaj dziewczyn na forum miszkania socjalne i spoldzielcze. Teraz to nie zalezy od councilu. Osoby ktore licytuja dany dom sa spisywane na liste i council przekazuje ta liste spoldzielni ktora ma podpisane umowy z councilem i to ona decyduje kogo wezmie. Tutaj raczej juz nie patrza na biednych a raczej tych co sa wyplacalni. Council-owi koncza sie domy i teraz beda pracowac ze spoldzielniami. Wiadomo ze tym naprawde bardzo potrzebujacym pomoga wczesniej. Niestety zrezygnowalas z oferty a uwierz m i na rynku jest coraz gorzej domy budowane przez spoldzielnie mieszkaniowe rozchodza sie jak swierze buleczki ale niestety dostaja je Ci ktorzy na wszystkich dostepnych benefitach nie siedza. Licytuj dalej bo tylko tyle morzesz zrobic a council raczej juz nic nie pomoze. Powodzenia