Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porady psychologiczne

Porady psychologiczne

Polecane posty

Wszyscy potrzebujemy miłości… Często napotykamy w swoim życiu różnego rodzaju trudności. Coś się nam nie udaje, nie dostajemy tego, co dla nas ważne. I chodź wszyscy przechodzimy podobne doświadczenia wydaje nam się ze nikt nas nie rozumie. Jednak staramy się radzić sobie z tymi przeciwnościami na bardzo różne sposoby. Niektórzy załamują ręce, skupiają się na tym ze nie wiedza, co maja zrobić a nie szukają pomocy lub nie wiedza gdzie ja znalesc. Wasz najlepszy przyjaciel ma dość wysłuchwania lub nie potrafisz mu opowiedzieć do końca jak jest naprawdę a jeśli rozmawiamy z kimś i chcemy uzyskać pomocy to szczerość jest naprawdę bardzo ważna. Najłatwiej otworzyć się przed kimś, kogo się nie zna a może nawet nigdy nie spotka, dlatego tez niektórzy szukają porad przez Internet a te często kosztują. Dlatego też chciałam zaoferować swoja pomoc. Interesuje się psychologia dużo czytam i rozmawiam z rożnymi ludźmi. Ogólnie mam na myśli właśnie sprawy sercowe, czyli te, które najczęściej nam nie dają wewnętrznego spokoju w dorastającym wieku. Czasami ktoś nam powie eetam czym ty się przejmujesz nie ma czym. Każdy problem jest ważne skoro nas niepokoi. Wewnętrzny spokój to cos bardzo cennego i jak teraz go nie wyrobimy w sobie to później będzie tylko ciężej. Jeśli jesteś zainteresowana/y to mój email:doserduszka@gmail.com pozdrawiam

Gość I chodź wszyscy przechodzimy
Sama sobie idź ! :O

Gość masz jakies przygotowanie
zawodowe, ze proponujesz poradnictwo?

Przecież napisała " Interesuje się psychologia dużo czytam i rozmawiam z rożnymi ludźmi."

Gość będziesz się potem nabijać
i nie wiem po co Ci cudze zwierzenia, chyba żeby je potem wstawić na jakiejś stronce ze śmiesznymi historyjkami. Chcesz pomagać? Przecież tu właśnie piszą kobiety z problemami sercowymi - odpowiadaj im w ich topikach.

Powinna przeczytać wpierw słownik ortograficzny i gramatykę "I chodź wszyscy przechodzimy podobne doświadczenia " Choć, chociaż - tak jest po polsku :O

Gość masz jakies przygotowanie
uwazalabym na takie porady. oczywiscie zakladam, ze autorka ma dobra wole i chce pomoc, ale z racji tego, ze nie jest do tego przygotowana, a swoje doswiadczenie opiera na ksiazkach i rozmowach, to te porady nie zawsze moga byc trafne. owszem, istnieje cos takiego jak nieprofesjonalna pomoc psychologiczna - w ramach naturalnych wiezi spolecznych - a trudno mowic o taka wiez miedzy osobami nieznajacymi sie.

Przepraszam za błędy. Po pierwsze napewno nie będę się nabijać, ale to tylko słowa a Wy mnie nie znacie wiec rozumiem obawę. Oczywiście możecie udzielać własne zdanie na ten temat a moje przekonania w niczym wam nie pomogła wszystko opisałam, co miałam do powiedzenia. Do Was należy wybór. Pozdrawiam

Chciałam jeszcze dodać poniważ ktoś wcześniej napisał ze tutaj na forum są przedstawiane swoje problemy i skoro jestem chętna mogę udzielać porad tutaj. Niektórzy chcą mięć bezpośredni kontakt z jedna osoba, z która się dobrze rozmawia. I to właśnie miałam na myśli dodając ten temat. Na forum są przedstawione problemy w krótkim opisie i udzielamy porad na podstawie tego krótkiego fragmentu a często kryje się za tym parę lat, w których się również dużo działo i może to być bardzo istotne. Możemy się poznać bliżej nikt nie karze obrazu się zwierzać z całego życia. Mam szczere chęci żeby pomagać i myślę ze sporo wiadomości oraz własnych doświadczeń, z którymi również chętnie się podzielę. Pozdrawiam