Patka1907 0 Napisano Luty 16, 2010 Ostatnio uprawiałam seks ze swoim partnerem bez gumki i on zakończył we mnie.... Biorę tabletki prawie pół roku, fakt, że raz miałam zmianę na inne bo sama tego chciałam, ale dopiero teraz się zdecydowałam na stosunek, gdyż wcześniej nie byłam na to gotowa...Czy biorąc te tabletki regularnie bez żadnej biegunki i wymiotów mogę zajść w ciążę kochając się bez gumki gdy partner we mnie zakończył....Proszę dziewczyny o szybką odpowiedź bo ja to jestem taka panikara i zawsze się martwię:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm pratycznie 002 Napisano Luty 16, 2010 szans na ciąze..a teoretycznei slyszlaalm ze 100% jesli kobieta nic nei spieprzy w braniu... moim osobistym zdaniem skoro bierzesz regularnie i nic nie pomylilas to nei masz sie czego obawiac.. w ciaze nie zachodzi sie tak łatwo tym bardziej ze masz najskuteczniejsz ochrony przed ciaza.. glowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mozna Napisano Luty 16, 2010 wbijcie sobie do glowy ze przy tabl i regularnym ich braniu nie ma mowy o ciazy!!!a skoro lekarz je przepisuje to nalezy sie zapytac. o wszystko!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach