Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emmmmaaa

Zapomniana tabletka anty/

Polecane posty

Gość emmmmaaa

Hey w tym tamtym tygodniu miałam bardzo dużo na głowie i zapomniałam wziac tabletki anty:/ wzięłam ją na następny dzień z ta na dany dzien, czyli dwie naraz, taka sama sytuacje miałam z niedzieli na poniedziałek. Z facetem kochaliśmy się w tym czasie. Dziś konczy się pierwszy tydzien brania tego opakowania. Czy jest duze prawdopodobieństwo ciąży?? Czytałam ze jezeli tydzien przed pomiinęciem tabletki odbyl się stosunek to możliwa jest ciąża, czy test mi ja wykaże i kiedy mogę zrobić test?? Tak jak przy "normalnej" ciąży??

Gość MadaMMadaMMadaM
pierwszy tydzień brania jest najważniejszy. Mniejszy strach jak zapomnisz jakiejś z końca opakowania... niestety jest ryzyko

Gość emmmmaaa
Z jednej strony cieszyłabym sie bo po tym opakowaniu miałam odstawic... a co z testem??

Gość MadaMMadaMMadaM
to raczej średni powód do radości, jeśli wciąż bierzesz tabletki - nie pomyślałaś, że one nie są obojętne dla płodu?? istnieje ryzyko wad wrodzonych i ciąża mnoga :( test możesz zrobić po terminie miesiączki, jeśli się nie pojawi

Gość emmmmaaa
Ale mam wizyte u gina i mi powie czy mam odstawic czy nie, biore M21 ktore maja mala dawke hormonow i sa dosc bezpieczne tak jak czytalam opinie lekarzy.

Gość MadaMMadaMMadaM
oby było wszystko ok.... hormony to hormony - bez względu na dawkę maja wpływ na nasz organizm!!