Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudny wyborrr

Przyjaciolka czy chlopak?

Polecane posty

Gość trudny wyborrr

Stoje przed trudnym wyborem:( Musze albo zrezygnowac dla przyjaciolki z chlopaka albo dla chlopaka z przyjaciolki:( niestety musze wybrac jedna z tych dwoch osob. Z nia przyjaznie sie od kilku lat, widujemy sie kilka razy w tygodniu i rozmawiamy godzinami. Z nim chodze od 2 miesiecy i czuje motylki w brzuchu, czesto wieczorami gdzies wychodzimy:) Niestety musze wybrac tylko jedno z nich. Teraz gdy "mam" ich oboje ciagle trwaja klotnie... Pomozcie mi w wyborze bo juz sama nie wiem co zrobic:(

Gość Kika00
hmmm...ja bym sie starała pogodzic obydwie te rzeczy...wytłumaczyc jednemu i drugiemu..przyjaciółce powiedziec ze czy ona by mogła wybierac pomiedzy jej chłopakiem a tobą a chłopakowi miedzy toba a jego przyjacielem...i zeby sie wczuli w twoja sytuacje...powiedz ze dla kazdego z nich bedziesz sie starała znależć czas:) podr

Poza tym... zapytaj przyjaciółkę dlaczego nie odpowiada jej Twój chłopak. Jeśli to przyjaciółka to powinna mieć sensowne powody i ci wytłumaczyć

Gość ZeZeZe
kika 00 ma racje

Gość brabie
i spytaj sie chlopaka ddlaczego nie odpowiada mu twoja przyjaciolka. a zreszta, powiedz, ze nei bedziesz wybierac i juz. jesli naprawde im na tobie zalezy to jakos to pogodza, a jak nie...to raczej jest jednoznaczne. ja tak zrobilam :)

Gość bogna.47
Dlaczego masz wybierać? twój chłopak to jedna opcja, a przyjaciółka druga opcja. czy ktoś tu jest o kogoś zazdrosny, czy o co chodzi, bo nie rozumiem! Kto cię stawia przed takim wyborem?

Gość bogna.47
A poza tym to nic nie musisz moja droga! ktos stawia ci głupie warunki i nawet nie myśl by ulegać którejś ze stron. Postaw sprwe jasno- o co im chodzi? ja nie rezygnowałabym ani z przyjaciółki, ani z chłopaka! To twoje znajomosci i twoje decyzje. O co chodzi? czy ta przyjaciółka ma jakies bliskie kontakty z twoim chłopakiem? a może jest w nim zakochana i zależy jej na tym, żebyś z nim zerwała?

Jeśli mój chłopak postawiłby mnie przed takim wyborem to powiedziałabym mu, że albo zaakceptuje to że mam przyjaciółkę i mieć ją będę, albo niestety ale nie będziemy razem. Człowiek nie jest niczyją własnością i nie można nikogo stawiać przed takim wyborem. Wyjątkiem jest oczywiście przebywanie się z osobami mającymi zły wpływ. Trzeba znaleźć czas na wszystko. Na rodzinę, na chłopaka i przyjaciółkę.