Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aros52

Dziewczyna zakończyła nasz związek, bardzo ją kocham i chce odzyskać

Polecane posty

Gość anioiooołŁŁeczeeeeeeek
A ja stanę po twojej stronie... nigdy ,ale to nigdy nie ograniczałabym faceta w ten sposób :o albo się sobie ufa albo nie... nie sądzę też aby to był powód do zerwania. Może po prostu znalazła sobie innego i znalazła fajny pretekst :) zresztą może i dobrze zrobiła...co to za związek? jesteście ze sobą tylko 9 miesięcy i już się kłócicie? ...Jak będziecie 20 to się pozagryzacie .... :]

Gość ALKOHOLIKU
anioiooołŁŁeczeeeeeeek ALKOHOL to nie jest powod w jakim TY swiecie zyjesz KOBIETO????? chyba nie zdajesz sobie sprawy jakie moze byc potem zycie jak koles lubi zajzec do kielicha wstyd ze to pisze baba(chyba chcesz sie tutaj tylko podlizac;]) zenada...

Ale z tego co wyczytałam autor nie jest jakimś tam alkoholikiem :o ... no dajcie spokój związek to nie klatka :o żeby w niej kogoś zamykać i wszystkiego zakazywać... Jak chce iść na impreze, napić się z kolegami to czemu nie? Gdzie tutaj zaufanie? Autorze chyba codziennie nie chodzisz 'nadrymbolony' co ? :o może rozwiniesz wątpliwości co do twojego 'alkoholizmu' na tym forum :)

Gość frita
nie dziwie sie jak nie dotrzymujesz slowa ani jej ani jej matce...to tak jakbys nie liczyl sie z nia . wydaje mi sie ze kiepsko widze wasz powrot... bo jej matka moze miec na jej decyzje wplyw. Wiec mysle ze juz daj sobie spokoj

Gość barwanka1
Chyba muszę Cię zmartwić ale ona już Cię chyba ma dość... no ja przynajmniej tak to odbieram. Pokaż jej ,że jesteś poważnym facetem, nie bądź nachalny tylko cierpliwie czekaj.. no i ie chlaj czasem( przynajmniej przy niej)

Gość ALKOHOLIKU
frita POPIERAM ta wypowiedz:)

A czy ona się liczy z nim? ... Stosując jakieś nakazy, zakazy itd. Teraz pewnie robi to specjalnie, bo chce żeby autor za nią latał :] uważaj autorze żeby cię nie podporządkowała ku sobie z mamusią ;] lepiej kopnij to w tyłek... dobrze ci radze skoro jesteście ze sobą tak krótko i już są miedzy wami spięcia... :] W ogóle co to za sytuacja, że sprawy które powinny być załatwiane między nimi załatwia MATKA ? :o po co ta kobieta się wpie* między nich ? :o ... rozumiem jakby facet pił codziennie, przyłaził do nich do domu , robił jakieś awantury, podniósł na nią rękę. Ale on się tylko chciał napić z kolegami no ludzie :o co to za związek w którym nie ma zrozumienia? ... na fajnych wartościach się opiera. szczerzre współczuje i na twoim miejscu bym się cieszyła autorze :)

Gość barwanka1
Nie rozumiem tylko dlaczego mama twojej dziewczyny zabrania Ci picia...teraz picia a potem czego Ci zabroni.?

Gość barwanka1
święte słowa aniołeczku... Ja też bym uciekała gdzie pieprz rośnie... a jeśli ona go kocha i będzie chciała wrócić to na jego warunkach.Ja bym była twarda....

Gość gniotek
wydaję mi się, że skoro MATKA laski zwróciła mu uwagę odnośnie picia, to to nie jest zwykłe popijanie piwka z kolegami, tylko chlanie jak świnia ;/ za jedno czy dwa browce na imprezie laska nie miałaby wątów, więc tu chyba chodzi o ciut większy kaliber ;) a to już niestety JEST problem ;>

Gość ALKOHOLIKU
gniotek koles sie wybiela a tu moze chodzi o chlanie i to konkretne;]

Gość tragedia w pięciu aktach
ja szansę dawałam przez 5 lat wspólnego życia nie warto, ludzie się nie zmieniają chłopak nie napisał, że jej mama się wtrąca w ich sprawy, tylko, że poprosiła go aby nie pił o to samo prosiła go dziewczyna, a to świadczy o tym, że facet ma problem z alkoholem poza tym, dla każdej szanującej się dziewczyny chłopak powinien być na wstępie na przegranej pozycji, jeśli pozwala sobie upić się w jej towarzystwie na jakiejkolwiek imprezie w takim wypadku chłopak traci pozycję mężczyzny, a staje się zwykłym pijusem, który nie potrafi odmówić wiadomo, że są też osoby, które mają zaburzony obraz postrzegania problemu z alkoholem jeśli chodzi o ich bliskie osoby są to osoby, które miały w rodzinie osobę nadużywającą po co powtarzać im to samo piekło?