Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda Gniewna 1986

RZUCIŁ STUDIA PRZEZE MNIE???

Polecane posty

Gość Młoda Gniewna 1986

Zastanawiam sie, czy to to moze byc moja wina...Jak sądzicie?... Kolega z grupy wyznal mi miesiac temu milosc...Odwiedzil mnie przy okazji oddania notatek, przyniosl piwko...byla muzyka, zalilam mu sie na swojego faceta, on mnie pocieszal i zrobilo sie pozno i zbyt intymnie...omal nie wyladowalismy w lozku, na szczescie opamietalam sie,Chcial u mnie zanocowac, nawet sie juz wybieral pod prysznic(!) Ale sprowadzilam go na ziemie, kazalm sie ubrac i wezwac taksowke.... Wczesniej opowiadal mi o swojej bylej, o tym, ze ma prawdopodobnie przez nia jakies nerwice czy cos podobnego, dosc, ze sie leczy i jest po probie samobojczej.W dodtku prawiczek:/Wiec liczyl na co u mnie:/ Po prostu go wyprosilam...Ale na zajeciach bylo oki, w miare normalnie gadalismy...Az nagle wczoraj dowiaduje sie ze on rzuca studia!!!!!A w czerwdcu juz obrona! Pytalam, czemu, zaszokowana.Powiedzial ze nie moze juz na tej uczelni i w tym miescie wytrzymac, zed znow wrocily problemy z psychika, bierze leki i nie daje rady. Popatrzyl tak jakos dziwnie i poszedl do biblioteki po obiegowke:/ glupio mi jakos, nie wiem, co o tym myslec...On jets taki wrazliwy, pzrewrazliwiony nawet...to moze byc moja wina?

Gość młoda gniewna 1986
wyczuwam subtelna ironie....:P ale rezygnowac ze studiow, bo z laska mu nie wyszlo???? marnowac 5 lat, bo seks nie wypalil? chore:/

Gość młoda gniewna1986
ale ja bym wiedziala!!!nie jestem puszczalska suka. i tak mialam poczucie winy, ze pozwolilam mu sie przytulic! a ze romantyk---tu masz stuprocentowa racje!!!normalny Werter:/

Gość młoda gniewna1986
i jeszcze 23 letni prawik....Boze:/nie chcialabym by sie na mnie uczyl

Gość młoda gniewna1986
dla mnie kazdy kto nie hest moim narzeczonym to "byle kto" pod wzgledem erotyczno-emocjonalnym.Jestem po porstu wierna.

Gość młoda gniewna1986
stulej i skrzywdzic soweja milosc dla prawiczka?:D:D:D: nie zartuj

Gość egoistko wstretna

Gość młoda gniewna1986
niby dlaczego?mozesz uzasadnic?