Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vallleria

Co Wasfacetów denerwuje, oburza w Waszych dziewczynach???

Polecane posty

Gość najgorsze jest jak kobieta
ma przeszlosc dyskotekowego lachociaga

Gość czasem dziewcyzny to
widzialam tez pare razy niewielkie , ale jednak ..plamy od krwi na majtach u niej. jak sie mieszka razem to sie widzi takie rzeczy

Gość przystojny 30 - latek
czy to normalne, ze jestem tak przystojny ze nawet golebie na mnie sraja ????? :(

Gość elunia_pedantka
to rzeczywiście, skoro jej krew ciekła po ciuchach, to albo nie miała przy sobie tamponów/podpasek, chociaz sklepy sa , albo była wyjątkowym brudasem. Współczuje

Gość teraz mi nie dobrze
a tak sie dobrze ten watek czytalo

Gość czasem dziewcyzny to
cięzko, ale niestety taka prawda :o

Gość frykas
moja laska ma to szczęscie ze jest bardzo ładna, wiec jej wybaczam pewne "niedociągnięcia" typu: siorbie pijąc kawe lub jedząc zupę, beka po jedzeniu, mlaska, jak sie rano załatwia to az w sypialni słyszę te odgłosy, w ciągu dnia bez skrępowania puszcza gazy, zostawia tampony na brzegu wanny, włosy w umywalce, brudne majciory na pralce i wiele takich "drobnych" ale wkur....ch rzeczy.Gdyby nie była taka sliczna, to bym ją wyp....ił na zbity pysk!

Gość grrrrr
eee owszem trafiają się dziewuchy straszniejsze brudasy od facetów ale średnia jest niestety taka że babeczki są czyściejsze i jak któryś z panów trafił na brudasa z ładną elewacją (makijaż, pazurki wymalowane ale brudne gacie) to miał na prawdę dużego pecha. Co do łazienek to niestety ale męskie są zazwyczaj w dużo gorszym stanie niż kobiece bo panowie sikają na stojąco a po paru piwach to już z tym trafianiem różnie bywa. Oczywiście to nie jest tak że panowie to od razu brudni chodzą ale już sam fakt wymagań : facet ma być czysty i schludny bo jak ma za dużo kosmetyków to jest "metro" a to już nie każdemu się podoba a kobieta ma być oprócz "czystej i schludnej" także ogolona wszędzie z wyjątkiem czaszki, brwi wyregulowane, dłonie zadbane, stopy też i generalnie sama woda i mydło które u mężczyzn załatwiają 80% problemu u kobiety załatwiają jedynie jakieś 50%. I potem pojawia się kolejna cecha która denerwuje panów: siedzi 2h w łazience :D.

Gość frykas
dodam jeszce ze kumple bardzo mi zazdroszczą tej laluni:) Czasami mi jest za nią wstyd, a czasami to olewam, najgorzej jest jak jestesmy w gronie znajomych, jakos tak bez skrepowania się zachowuje. Kiedys taka nie była jak ja poznałem. Moze udawała ułożona, a teraz pokazała jaka jest naprawdę

o jezu :D ale mi dobrze :D usmialam sie jak glupia fretka! :D hahaha, swietny topik! na szczescie 80% waszych zastrzezen tyczy sie higieny osobistej i ogolengo zorganizowania porzadku i czystosci :) nie wiem, chyba zle trafiliscie, albo ja jestem jakas wyjatkowa :D acz nie sadze by wyrzucanie tamponow do kosza a nie do kibla lub zostawianie w wannie to byla jakas nazwyczajna wyjatkowosc z mojej strony :D ale dobrze, ze malo byulo zarzutow pod wzgledem charakteru i zachowania :D proste wnioski badz czysta nie miej pieska nie niancz nie kloc sie i juz :d kobieta idealna :D

Gość miły*****
a jak laska obgryza paznokcie i pluje skórkami? To jest wkurzajace! Moja Madzia ma tez taką głupią manię - ze jak zje obiad i wylizuje talerz - szczególnie jak jej cos bardzo smakuje. Ale gruba nie jest-ma fajną figurkę, bo duzo ćwiczy

Gość zezowaty
co tak kurde naprawde chcecie od tych babek? Jak byscie mieli taka france jak ja, to fiuuuuu i juz was nie ma. Meczy mnie od samego rana a daj na to, a daj na tamto, a sama do roboty sie nie wezmie, bo twierdzi ze musi dbac o dom, a prawda jest taka, ze obiady jemy w barze koło domu, a ona cały dzien spedza u kolezanek 9równiez nie pracujących) albo siedzi u mamusi na kawce, albo łazi po centrum handlowym i wydaje moją cięzko zarobioną kasę. Potrafi tez cały dzień zrzedzic , ze gdzies bysmy sie wybrali, gdzies pojechali, ale za co?? Z jednej pensji??? W hu*ju juz mam to wszystko!!!!!!

Gość iivaa
hahaha poprawiłam swoje mniemanie o sobie, lubię czytać o głupszych, czuje się wtedy taka wspaniała :classic_cool:

Gość kasiunia_82
mój brat miał kiedys dziewczyne która lubiała wąchać brudne majtki. Kiedys przypadkowo zastał ja na wąchaniu jego brudnych majtek , które wyciągneła z kosz na brudną bieliznę! Brat przezył szok. Oczywiscie juz z nia nie jest

Gość ja tez takiego znalam
skarpetki i koszulki pod pachami tez wąchal :o

Gość nosiwoda
laski tak samo jak faceci tez sa i czysciutkie i brudasy niesamowite. Miałem taką jedną czysciutka paniusie, na randkach oczywiscie wszystko git, ale jak zamieszkała u mnie na wakacje na 2 tygodnie, to sie przekonałem jaka z niej fleja. Myła sie tylko jak mielismy sie kochac, zeby tak samo, włosy przetłuszczone, a paznokcie u nóg to jak u grabarza. No zeby sie tak człowiek dał omamic piekną buzią? Byłem załamany, bo naprawde polubiałem tą dziewczynę....

Gość henioBYK
to prawda-laski wyfiokowane sa tylko na pokaz, a w domu to kazda zapuszczona i charakterek wredny tez potrafi pokazac. Moja ostatnia była tak wkur...., ze z pracy przychodziłem zawsze kilka godzin póxniej a szedłem spac przed nią. Nie lubiała się myc i tak jej waliła kuciapa, ze hej. Teraz mam fajną dziewczyne, od marca przeprowadza sie do mnie. Mam nadzieje, ze bedzie czysta i pachnąca jak do tej pory:)

Gość andzia_ze _wsi
wy faceci to jestescie nienormalni!!! Musicie sie leczyc!!!! Kobiety juz takie są, ze mają menstruację co miesiąc. Dajcie nam spokój zboczeni samce!!!

Gość henioBYK
no wiadomo nieumyta myszka;)

nosiwoda haha czyzbys mowil o natalii? :P skojarzyla mi sie pewna dziewczyna, ktora miala przyjechac do swojego chlopaka do londynu zamieszkac na 2 tyg :P na wakacje :P

Gość zuzaNIEduza
moj facior to ma taka głupia manie, ze jak oglada tv to grzebie sobie w gaciach, a potem te palce wącha. Jak mu kiedys zwrociłam uwagę, zeby nie mieszał w jajach,to on powiedział ze zawsze tak robił i nie ma nad tym kontroli- czy to jest jakies zboczenie??

zuzaNIEduza Nie zboczenie ale świński nawyk.