Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vallleria

Co Wasfacetów denerwuje, oburza w Waszych dziewczynach???

Polecane posty

Gość Ja-Agent
hahahaha ja tez tak robie , ale moja dziewczyna mówi ze to takie zabawne i jej to nie przeszkadza

Gość zuzaNIEduza
moze to jest faktycznie dla niego sposób na sprawdzenie czy juz czas na kąpiel? Faceci to jednak swinie...

Gość andzia_ze _wsi
to jakiś zboczeniec !! żeby swoje smierdzące jaja wąchać. Ludzie, to się w głowie nie miesci!!!

Gość skutana
nie wiem co otym wszystkim myslec, kazdy ma jakies głupie wady, ale to co wyrabia mój facet to juz totalne przegiecie!.On jak zrobi kupe, to mnie woła zeby zobaczyc jaka wyszła , tzn. czy jest prawidłowa czy nie. Wiem ze on ma obsesję na punkcie swojego zdrowia, ale to juz wielka przesada!!! Dodam ze jestem z nim prawie 3 miesiace , a od 3 tyg. mieszka u mnie.

Gość babastara
skutana, weź se postukaj w głowe, bo masz w domu idiote! No jaki normalny człowiek tak robi, zeby sie wysr....c i pokazywac !!!! A tfuj !

skutana mam dla Ciebie rade zrob mu opis prawidlowych stolcow :P taka legende opisowa z obrazkami, rozmiarami (rzeczywistymi najlepiej) oraz kolorami :) nie bedzie Cie juz meczyl, tylko zawsze sobie w legendzie sprawdzal :)

Gość najgorsze sa nieogolone
nogi i pachy oraz zbyt duza liczba partnerow seksualnych

Gość jolka_fasolka5
mnie wkurza jak moj wygrzebuje jakis brud pomiedzy palcami u nóg

Gość skutana
wiem, ze cięzko w to uwierzyc. Nawet nikt z moich znajomych o tym nie wie,bo to straszny obciach. Ale ogólnie to on jest bardzo słodki, miły dla mnie i strasznie zabawny. a to ze dba przesadnie o swoje zdrowie to chyba zaleta-przynajmniej mam zdrowego faceta:)

Gość andzia_ze _wsi
skutana, wez ty tego swojego chłopa wywal , bo to jakis psychol !!!!Co z tego ze jest miły i zabawny (ale zabawne jest pokazywanie swoich odchodów)hahahaha. Moze jeszcze jak troche z nim pomieszkasz bedzie chciał ogladac twoje odchody?

Ale jak skutanej to aż tak nie przeszkadza to chyba nie problem wielki?!Jej sprawa. Wydaje mi sie że to nie jest powód do wywalania faceta! Najwyżej mozna powiedzieć zeby sam sobie na kupe patrzył...

Gość zuberekkk
piekne są nasze polskie dziewczyny, ale niestety niechlujne, mam taka kumpele w pracy co 2 albo 3 dni pod rząd nosi te same majtki (widzę bo jak się schyla do szafki to jej te stringi z biodrówek widac. tak ogolnie to ona jest spoko, ale te jej gacie:(

Gość obciach to tez jak kobieta
podniesie reke to gory i pod pachami widac ciemne kropki. niedogolone nogi tez sa okropne albo jak jakas goli nogi tylko do kolan i mini nosi :O

Gość marks_
z kim wy sie zadajecie? :o Mialem (mam nadal) jedna dziewczyne od 8 lat i szczerze mowiac po tym co przeczytalem moja jest idealem. Fakt czasem klocimy sie o glupoty ale po godzinie sie godzimy. Mieszkamy razem od 5 lat i nie bylo dnia zeby moja dziewczyna nie wziela prysznicu, jest czysciutka, zeby myje 4-5 razy dziennie, wlosy myje codziennie, potrafi swietnie gotowac i zaden posilek nie sprawia jej problemu, co wazne uwielbia gotowac i codziennie pyszny obiad z deserem czeka na mnie w domu. Sama pracuje i zarabia pieniadze, rzadko pozwala mi cos sobie kupic, ladnie sie ubiera, zachowuje sie kulturalnie, nigdy nie puscila baka przy mnie czy beka :o Nie robi mi wyrzutow ze ide z kolegami na piwo i nie poucza mnie. Poza tym jest piekna i zadbana, zawsze ogolone nogi, pachy czy myszka. To niemozliwe zeby laski nie myly sie tydzien :/

mam taka kolezanke, ktora jest nawet ladna i mi sie podoba, ale jak podniesie rece do gory to ma kropki pod pachami, czasem na lydce jakis odrost sie trafi, ud nie goli, przedramion nie goli, na brzuchu pod pepkiem ma male jasne wloski :O

wloski na rekach u kobiet brzydko wygladaja

Gość też nie golę ud
też nie golę ud, bo mam tam małe białe włoski kropki pod pachami to niestety taka normalna rzecz nawet bezpośrednio po goleniu, zależy od tego jaki kto ma silny zarost w tych rejonach a co do okolic intymnych, niech panowie napiszą ilu z nich goli regularnie, to porozmawiamy... myślicie, że wy nie musicie się tam golić zapuszczone małpiszonki?? 🖐️

kropki pod pachami sa brzydkie, podobnie jak mini i wloski na udach

Gość uupuuuuuuu
za to 3 centymetrowe kudły na jajach i pod pachami u facetów (o plecach, klacie i nogach nie wspomnę) to szczyt higieny naszych panów... raz na tydzień spryskają te kudły jakimś muchozolem... takich czyścioszków mamy w tym kraju...

Gość czadowo
panna_impertynentka ja też się śmieje cały czas z tego, wszystko wszystkim ale golenie rąk to już przesada, a panowie zarośnięci na dole to żadna przyjemność fuuuujj, potem mamy być jak takie koty ze Shreka :D:D:D o kłacek hehehe