Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaNell

Pytanie

Polecane posty

Gość pannaNell

Wiem, że ten temat był poruszany już na forum, ale nie potrafię nie zapytać ponownie... Otóż mam problem, nie dotyczy on bezpośrednio ale mojego faceta... Martwię się o niego. Nie dawno rozpoczę;liśmy współżycie - dla mnie to nie był pierwszy raz, dla niego tak... Czy to możliwe, żeby pierwszy raz mógł boleć faceta? Z czego to mogło wynikać? On twierdził, ze potem, kiedy byłam bardziej nazilżona prawie nie bolało... ale ta sprawa nadal mnie męczy, boję się, że on może mieć stulejkę :( Poradźcie, co robić w takiej sytuacji??

Gość pannaNell
Bo zastanawiam się, czy ból wywowało u niego nieodpowiednie nawilżenie, czy może coś innego... A kiedy próbuję o tym z nim porozmawiać, to wykręca się, że nie powinnam się o to martwić ;/

Stulejka, albo infekcja jakaś. Nie powinno go nic boleć.

- mogla to byc kwestia nawilzenia - mogl czuc tarcie ale to powinno wtedy bardziej Tobie dokuczac niz jemu - jesli stulejka to chyba powinnas zauwazyc - gozej jesli infekcja bo moze Ciebie zarazic - jesli uzywaliscie prezerwatywy to moze on ma uczulenie na lateks - sa takie antyalergiczne

Gość damianek234
może skórka schodzić ciężko i jak jesteś sucha to go boli bo się ściąga u mnie też tak było ale sobie ją rozciągnąłem