Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara81

wyniki cytologiczne

Polecane posty

Gość Klara81

Cześć, mam pytanie odnośnie wyników badań cytologicznych. Robiłam cytologie na początku stycznia, w tym tyg. przyszy wyniki. Chciałam się dowiedziec telefonicznie jaką mam grupe ale pielęgniarka nie chciała ich podac tylko kazała umówić się na wizyte u lekarza - od niego dopiero dowiem się o wyniku. Czy to jest normą, że trzeba znów zlożyć wizyte lekarzowi żeby dowiedzieć się o wynikach? nie można tego dowiedziec się prze tel u położnej?

Hej, nie wiem dlaczego nie uzyskałaś info telefonicznie - ja zawsze dzwonię, ale to moze zależeć od lekarza, przychodni itp.

Gość może nie podają
Ja odbierałam wyniku u położnej, powiedziała, że w porządku i nie musiałam iść do lekarza. Przez tel. raczej też by powiedziała, ale popatrz na to z tej strony, że każdy może zadzwonić i podać się za Ciebie.. W każdym razie ja odebrałam osobiście bo dopiero jak zobaczę na papierze to mam pewność ;)

Gość ja chodzę do gina
prywatnie i wyniki przysyla mi pocztą do domu

Gość i gin też do mnie przychodzi
PRYWATNIE .....:-P

Gość dlaczego TERAZ nie mam
określonej grupy cytologii ? Gin powiedział, że takie są nowości :( - czy u Was też są takie nowości ???????????????????????????

Gość może nie podają
U mnie też nie napisali jaka grupa. Pani Położna powiedziała, że jest ok. Ale potem przeczytałam w domu, że jakaś infekcja bakteryjna, przestraszyłam się i zadzwoniłam do niej, powiedziała, że to grupa II, ale mam się nie martwić bo u kobiet, które współżyją tak właśnie bardzo często bywa.