Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewiemNiewiem

Pozostac blondynka czy przefarbowac sie na ciemny braz?

Polecane posty

Gość NiewiemNiewiem

Moj naturalny kolor to jasny braz, mam jasna cere i ciemne oczy. Kiedys farbowalam sie na czarno ale jakis czas temu zrobilam blond. Jest to bardzo jasny blond, ktory pasuje do mojej karnacji. Czuje sie bardziej atrakcjyna, widze, ze wiecej facetow na mnie spoglada. Jednak zastanawiam sie nad zmiana koloru na ciemny gdyz jest z nim mniej klopotw, mniej sie niszcza wlosy. Jednak boje sie, ze bede mniej atrakcyjna, ze sama sobie nie bede sie podobac, a nie powinnam juz pozniej dluzej meczyc wlosow i znow wracac do blondu. Nie wiem co robic.

Gość miła jak zawsze
W blondzie musisz czesto farbowac odrosty z ciemnymi włosami jest mniej roboty, włosy nie są sianowate no ale skoro lepiej ci w blondzie a kondycja włosów jest ok to się nie farbuj:)

Gość NiewiemNiewiem
wlasnie wlosy jako tako odzyskaly kondycje ale zdaje sobie sprawe, ze nigdy nie beda na prawde zdrowe, bo zawsze dekoloryzacja je wysuszy. Poza tym nigdy odrosty nie wychodza odrazu jasne, zawsze sa troche zoltawe i kiedy juz po 1,5 tygodnia widac odrost ta zolc jest mega widoczna. Denerwuje mnie to strasznie. Sporo kolezanek mowi mi, ze lepiej mi w brazie, ale faceci bardziej zwracaja na mnie uwage w blondzie, sama nie wiem co robic.Lubie sie tez w brazie ale wydaje sie sobie taka przecietna.

Gość miła jak zawsze
To farbuj odrosty co 2 miesiące u fryzjera

Gość miła jak zawsze
Daj fotkę:p ocenię:P

Gość NiewiemNiewiem
masz email?

Zafarbuj na miodowy blond- ja też miałam ciągle jasny blond i problemy z odrostami, teraz farbuje na ten właśnie odcień i jest super, odrosty aż tak bardzo nie rażą a włosy nie są tak bardzo zniszczone. Polecam

Gość NiewiemNiewiem
Faktycznie miodowy blond moze by spelnial swoja funkcje ale nie jestem przekonana, bo to zawsze blond i zawsze te odrosty.