Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbbcccddd

Tabletki antykoncepcyjne jak je brać

Polecane posty

Gość aaabbbcccddd

Gość aaabbbcccddd
Witam po rz pierwszy będe brać tabletki antykoncepcyjne.. I nie wiem jak to jest... Jeżeli okres dostane np. w czwartek to biorę tabletkę podpisaą czwartkiem???

Gość aaabbbcccddd
Jak by tak było to wychodz na to że do końca opakowania zostaje mi 19 tabletek a przerwe się robi po 21....to żeby skończyć 21 tabletek to musze wziąść 4 z nowego opakowania?? Poradźcie mi proszę :)

ULOTKA! co w niej jest napisane? że oznaczenia z dniami są tylko orientacyjne, żebyś rachuby nie skończyła. zaczynasz w czwartek i bierzesz WSZYSTKIE tabletki, dookoła czy jak tam masz umieszczone. kończysz w środę, i czekasz do następnego czwartku, kiedy zaczynasz kolejne opakowanie nie doszukuj się problemu tam, gdzie go nie ma

Gość aaabbbcccddd
ok wielkie dzięki :)

musisz wziac wszystkie tabletki. Jak zaczniesz od czwartku i dojdziesz do konca listka to wracasz do jego poczatku i bierzesz te ktore zostaly do srody.

Gość aaabbbcccddd
na pewno??

na 100% jak masz 21 tabletek to 21 tabletek musisz wziac a potem robisz 7 dni przewry..ostatnia tabletke z opakowania bierzesz w srode!

aaabbbcccddd -Boże kobieto ulotka!!!no chyba,że to nie lakarz Ci przepisał i dostałaś od koleżanki!

Gość aaabbbcccddd
Lekarz mi przepisał ale jeszcze nie wykupiłam....dlatego najpierw chce się dowiedzieć jak to jest od kogoś bardziej dośwaidczonego :)