Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek555

...wypływająca sperma

Polecane posty

Gość gosiaczek555

...nie wiem jak sobie z tym poradzić- kiedy kocham sie kilka razy pod rząd ze swoim chłopakiem to mimo prysznica, prawie cały następny dzień wypływa ze mnie jeszcze sperma...prezerwatywy odpadają wiec jestem w kropce...

Gość zatkaj sobie rurę skarpetami

A myślałaś,że to się wsiąka.Jeśli nie chcesz gumek to musisz z tym żyć!Polecam dobre wkładki i nawilżane chusteczki do higieny intymnej.A dlaczego prezerwatywy odpadają?Czyżby Misio nie lubił:)?

Gość gosiaczek555
a jak pojde w sobote na balet to przez tydzien mi leci

Gość gosiaczek555
to wyżej to ochydny podszyw!!!! Mój Misio jest praktykującym katilikiem wiec nie moze zakładać kondonów

Gość gosiaczek555
ostatnio na balecie mialam 26 menów, pobilam rekorda...na stepnym razem podstawie sloik i zmierze ile litrow tego bylo??/

Gość gosiaczek555
...kochamy się od 2 miesięcy i nie jestem po prostu do tego przyzwyczajona...tak, mój chłopak nie chce prezerwatyw choć mi by było z nimi wygodniej...

Gość gosiaczek555
jako ciekawostke dodam fakt, ze moj men jest murzynem i ma wielu murzynskich kolegow!!

Gość gosiaczek555
...wiecie co, napisze jedno słowo: żałosne...podszywajcie się pod kogoś innego!

Gość gosiaczek555
napisze jedno słowo: żałosne! Podszywajcie sie pod kogoś innego!

Gość gosiaczek555
strzasznie lubie jak moj men spusci sie na podloge i napierdalajac mnie pejczem kaze mi to zlizywać...mniam

Co za problem zaczernij nick i już.Rozumiem,że ty bierzesz tabletki?i to mu nie przeszkadza?A po za tym seks bez ślubu?Coś za dużo tu nieścisłości.Twojemu facetowi po prostu tak jest wygodnie i tyle:)

Gość gosiaczek555
leci mi tez z buzi, jesli odbede wiele stosunkow doustnych... tak na marginesie, czy zwalenie w buzie to tez sex??????????????????

Gość gosiaczek555
...tak, biorę cilest:) Wydaje mi się ze to najlepsze zabezpieczenie przed ciążą...a mój chłopak myśli ze prezerwatywy są mało wygodne i zmniejszają doznania...że wprowadzą tylko komplikacje bo on jest początkującym kochankiem;)

Gość gosiaczek555
noctua, jako doswiadczona dziwka poradz mi cos

Gość gosiaczek555
powiedz jaki masz rekord w anuska podczas jednego baletu????????

Gość gosiaczek555
jako naturalna antykoncepcje stosuje sex na stojaco w w pupe

Zgadzam się,że tabletki są najbardziej skuteczne.I seks bez prezerwatywy jest lepszy, ale bez przesady, spróbuj przekonać swojego partnera,żeby spróbował prezerwatyw.Spróbujcie,np. durexów elite-są cieniutki.Bardzo często wymówką facetów jest to że w prezerwatywie nie czują tak jak bez.Powiem Ci tak:mam wielu kumpli i paru facetów też za sobą i żaden nie żalił się na sex w prezerwatywie.Wręcz mówili,że to dobra wymówka dla facetów.Dla przykładu z moim obecnym partnerem kocham się i w gumce i bez i kiedyś zapytałam go czy czuje róznicę.Powiedział,że w ogóle. Nie musicie używać prezerwatyw cały czas, ale wiadomo są sytuacje, kiedy jest to potrzebne.

a na koniec radzę zakładać takie tematy na innym forum nie ogólnym, bo tu same prymitywne dzieciaki.Pozdrawiam

Gość -TyTaN-
"mam wielu kumpli i paru facetów też za sobą i żaden nie żalił się na sex w prezerwatywie.Wręcz mówili,że to dobra wymówka dla facetów" Tak samo dobra jak ta : "kochanie nie dzisiaj, glowa mnie boli"

Gość gosiaczek 555
...chyba tak zrobie...sama kupie prezerwatywy i zobaczymy... :) mówiłam mu że bez problemu mu ją założe i tez zabezpieczenie bedzie większe...niby się na nią zgodził ale gdy spotkaliśmy sie następny raz to ich nie kupił i znowu kochaliśmy się bez...a potem nie wracał juz do tego tematu...