Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

heh uwielbiam kafe D topik specjalnej troski ...

Polecane posty

Gość

lubię kafe za ... - prymitywne formy życia z ktorymi nie mam szansy obcowac w relanym zyciu ( sami, ike wiedzą o kim mówię prawda moje kochane ?? heheh ) - lubię tez obserwować zachowania owych prymitywnych form zycia w sytuacjach dla nich trudnych tj. kiedy nikt nie zwraca na nie uwagi heh co de facto jest na porządku dziennym ... tym bardziej zabawne kiedy starają się to zmienić :D i jako iż mam dobre serce chce dać im ten topik w prezencie !!! A dzień dzisiejszy ogłaszam dniem nieudaczników !!! Pragnę, aby wszyscy nieudacznicy na kafe poczuli się docenieni !!! Wyrożnieni tym iz ktos tak niezwykły jak JA z myślą o nich załozył nowy topik !!! moje drogie to jest dla was szansa jakich malo !!! na wypromowanie się na kafe ktore jest sensem waszego życia !!!! :D P.S. aby zapewnić wam szczyt rozrywki w mej wypwiedzi ukrywa się bląd ortoraficzny lub stylistyczny !!!! macie szansę go odszukać :P

Gość
nie zmienię nie zmienię hehe :P

Gość kup kupa kup
ja chce byc nieudacznikiem ja ja !!

Gość
cześc ostra :* jak myslisz którzy nieudacznicy najbardziej docenia me dobre serce ??

Gość
nnnoo - powiedzmy ze... jak tylko sobie chcesz :P heh interprtacja dowolna :P

Gość sama jestes zdrowo
zdrowo jebnięta suczysko

Gość
nnnoo kotek nieudacznicy zostali wymienieni w tytule heh :D

Gość
a nie wykreśle gdyż dla mnie zostajesz rambo :D heh ach i nie moge wejsc na poczte a co mnie tam czeka ???

Myślę, że to wielka prowokacja, bo czyż można być tak pewnym siebie bufonem? A i moja droga ,oprócz błędów , które tam wymieniasz, popełniasz interpunkcyjne.:P Cześć Nooo.

Gość
IKE - w uproszczeniu i dosłownie jest NIKIM :P heheh

Gość
abc !!!! a ja i tak staralam się udac skromną !!!! echhhh czlowiek sie stara a i tak nie docenią !!! interpunkcja ?? bez przesady moja dobroc nie jest az tak wielka !!! aby az tak się starac hehehe :P

Gość
nnnoo - pozwalam Ci dopisac sobie odpowiedz na swe pytanie :D

Gość
jakiż to paradoks wszyscy nieudacznicy omijają owy topik szerokim łukiem :D rambuś Ty i tak nie masz nic do gadania :P :D

Moze troche jestem nieudacznikiem bo jestem na kafe od 2godzin. :) Skarga na ike i cala ferajne poszla do administracji o2 oraz na pania cenzor ktokolwiek siedzi teraz za nikiem zbiorczym. Kto sie cieszy?? :)

patrze teraz na ,2 letnia dziewczynke jak spi i postaram sie zrobic wszystko

Gość alina kutasiewicz
przykro mi autorko ale nikogo tu nie obchodzi co uwielbiasz i w jaka dziurke:(:(

Nooo, ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość
Nominacje roku ... - one serio dostały spazmów hehehe rozbawiły mnie i na ich czesc załozyłam to!!! co by sierotki smutne nie były :P heheh

Gość alina kutasiewicz
smutne to zapewne,okresle caly topik jednym zdaniem: 'niepelnosprawny w zyciu,pelnosprawny na kafeterii....