Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchessa

Jak mnie to wnerwia jak moja matka gada z innymi na temat MOJEGO związku!!!

Polecane posty

Gość marchessa

Ok, rozumiem, że ktoś z rodziny chce wiedziec ile jestem z chłopakiem i jak nam się układa, ale wkurwia mnie sposob w jaki moja mama o tym opowiada. Z jednej strony ona jest święcie przekonana, bardziej niż my, że to jedyny związek na całe życie i tylko czeka na ślub. Z drugiej strony, rodzinie opowiada, że jesteśmy ze sobą "oj tak niby na poważnie, ale kto to tam ich wie" :O Przedstawia mnie w świetle niezdecydowanej nastolatki, a ja mam 22 lata i z chłopakiem jesteśmy razem 2 lata, mogłaby więc się zamknać :O

Gość marchessa
No właśnie mnie też, bo moj związek to jedna z niewielu rzeczy :O musi obgadać moje studia, plany, wszystko :O I co najgorsze jest strasznie dwulicowa, bo mi mówi co innego, a rodzince gada w zupełnie inny sposób :O

Gość marchessa
Albo najlepsze jak ktoś jej się żali na swoje dziecko, to matka SPECJALNIE zmyśla jakieś rzeczy na mój temat, żeby pocieszyć tę osobę, że niby ja też jestem taka okropna :O Jak potem się pytam jej dlaczego to robi, to ona do mnie z mordą "no a co miałam powiedzieć, jak ona mi tu płacze na swoją córkę to ja miałam ciebie chwalić?!" porażka :O

Gość Natrium...
Moja jest jeszcze lepsza...kiedyś opowiedziałam jej w tajemnicy o śmiesznym incydencje z pierwszej wizyty ginekologicznej,a ta zołza przy pierwszej lepszej imprezie rodzinnej wszystkim ją opowiedziała-myślałam,że ją uduszę.Od tej pory mam zasade-nigdy nie zwierzaj się matce!!!