Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga7777777777777777777777

wyjazd do tunezji

Polecane posty

mam pytanie dotyczace wyjazdu do tunezji,mianowice razem z moim chlopakiem chcemy wyskoczyc na tydzien do monastiru,problem jest jednak taki ze moj chlopak mieszka w tunisie.czy jesli wykupie wycieczke w polskim biurze podrozy wycieczke dla dwoch osob to musze placic takze za jego przelot samolotem ?czy mozna jakos inaczej to rozwiazac np kupic wycieczke dla jednej osoby a za jego pobyt w hotelu poprostu osobno doplacic? z gory dziekuje za odpowiedz aga

:(nikt nie potrafi mi pomoc?

:(

Gość glenica a
są takie wycieczki gdzie za nprzelot płaci się osobno. musisz w biurze zapytać

nie wiesz moze w jakich biurach sa?:( chyba bede musiala sie przejsc po jakis bo rzeczywiscie inaczej sie nie dowiem :(

Gość Pani Bovary
Najlepiej jak zaplacisz za pokoj SGL, a on niech idzie do tego hotelu wczesniej lub zadzwoni i zapyta czy bedzie mogl wynajac ten sam pokoj i tym samym byc z Tobą. Wtedy jak cos nie bedzie Tobie pasowac to go wyrzucisz i juz :) TYLKO NIECH ON ZAPŁACI!!!! Mam nadzieję, ze nie Ty!!!! Jak kupisz tutaj w bp dla dwoch osob to musisz zaplacic za 2 osoby i podac imie i nazwisko tej drugiej. a po co?

a co taniej wyjdzie? są promocje... albo on zarezerwuje pokój a co ty płacisz? i dajesz?//// ocknij sie! fACET PŁACI

Gość Pani Bovary
Czy to bylo do mnie : ocknij się?

:)to nie jest nasze pierwsze spotkanie wiec raczej wszystko bedzie mi pasowalo :) wlasnie chcialam wiedziec czy to mozliwe zeby zarezerwowal stamtad miejsce dla siebie w tym samym pokoju co ja .w sumie tunezja nie jest droga nawet jakby kupic wycieczke dla dwoch osob tutaj u nas,ale troche bezsensu placic za przelot skoro go nie wykorzysta:| tak czy inaczej musze chyba wybrac sie do biura :)

czemu facet placi ? wiesz akurat co do tego to nie wiem . wg mnie nie ma nic zlego w tym jak raz np zaplace ja . jak go znam napewno chcialby mi oddac pieniadze gdybym zaplacila ale nie mam z tym jakos problemu.zalezy mi tylko zebysmy mogli mieszkac w jednym pokoju a nie gdzies na drugim koncu hotelu albo co gorsza w innym :(

Gość Pani Bovary
W biurze "przemile" panie powiedzą Tobie, zebys lepiej kupila dla dwoch osób bo to i tamto. Zrób jak piszę. Jak masz wybrany hotel to napisz maila sama lub Twoj chlopak i zapytaj czy jesli masz zarezerwowany pokoj SGL to nie bedzie problemu jesli dołaczy do Ciebie Twoj chlopak. Dla nich to interes bo beda mieli zaplacone za 3 osoby w pokoju DBL. Oczywiscie w biurze placac za SGL placisz wiecej jakies 400 zł.

Gość Pani Bovary
Ja pisalam wczesniej zeby zaplacil za siebie na miejscu za swoj pobyt, a nie zwrocil TObie za podróz i hotel.

no tak ,w sumie to racja,dla nich to interes zebym zostawila u nich wiecej kasy . no coz zrobie wiec tak jak mowisz:) dziekuje za rade :)