Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupek

egzamin poprawkowy

Polecane posty

Gość glupek

przegapilam termin egzaminu poprawkowego na studiach, czy jest mozliwosc zalatwienia trzeciego terminu tego egzaminu? Jestem na pierwszym roku i wiem ze wszystkie oceny sa przepisywane. Jest jakas szansa?

Gość guomi
tak,pisz o komisa ;) nie przywróca ci terminu chyba ze zalatwisz sobie zwolnienie lekarskie na ten dzien i jak najszybciej zaniesiesz do sekretariatu

Gość glupek
a nie dalo by sie tego jakos zalatwic z profesorem?:) tym bardziej, ze jak pisalam przepisywal wszystkie oceny.

Gość guomi
tzn jak sa przepisywane?

Gość glupek
wiem, ze profesor wyznaczyl termin egzaminu i przepisal normalnie wszystkie oceny z zaliczen.

Gość guomi
eee, to spokojnie :D powinno byc ok

Gość glupek
boje sie po prostu bo przegapilam ten termin poprawkowy i wlasnie jedyna nadzieja w tym, ze pomoze mi to, ze to bylo przepisywanie ocen a nie egzamin. Ale mimo wszystko moze nie byc zbyt milosierny i moje studia dobiegna konca:D

Gość guomi
bez przesady, ale skoro przepisywal oceny z zaliczenia na egzaminie to dlaczego masz poprawke?

Gość glupek
bo w pierwszym terminie nie mialam zaliczonego kolokwium:P a poprawke sobie przegapilam, myslalam ze jest w piatek, a byla dzisiaj, o czym dowiedzialam sie przed chwila:P

Gość glupek
:o

Gość sugarletme
Musisz uderzyc prosto do tego wykladowcy,ktory prowadzi przedmiot. Jeden zrobi Ci dodatkowy termin bez problemu,inny od razu skieruje Cie na komisa.Nie ma tu uniwersalnej odpowiedzi