Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodaaaa..

Skarga na Netię

Polecane posty

Gość jagodaaaa..

Mam do was pytanie. Jak zaradzić tej sytuacji: W styczniu kończyła mi się umowa w Netii o internet. Przed upłynięciem umowy chciałam skorzystać z promocji - 4 mega za 1 zł przez pół roku. Po tym terminie miałam płacić 64 zł. Po załatwieniu formalności mieli mi zwiększyć transfer od 17 stycznia. W 18 patrze a tu lecie po staremu. Dzwonię i pytam dlaczego. Połączyli mnie z konsultantem który powiedział że żadnego zgłoszenia nie było (?) i i zwiekszą mi transfer od 17 lutego i od tego terminu będą płacić tak jak miało być w promocji. Dziś załączam neta i co? I gówno z tranferu . Dzwonię z zadymą to inny konsultant twierdzi że zgłoszenie było, ale o 2 mega a nie 4 tak jak miało być od samego początku. Mało tego, to jeszcze naliczyli mi tą promocję od tego miesiąca, choć chciałam promocję ale za 4 mega, a nie za 2 skoro taki transfer mam po starej umowie. Jedynie co , to zwiększą mi tranfer ale od marca ale i tak promocja będzie mi leciec. Jestem na nich wkurwiona bo to co oni wyprawiają to są jakieś kpiny. Jeszcze muszę się prosić o zwiększenie jakby mi robili co najmniej łaskę. Co robić zerwać z nimi umowę (będą jakieś konsekwencję? z umowy się i tak nie wywiązali) czy napisac na nich skargę. Sorry za błędy i za chaotyczne pisanie ale jest wnerwiona

Gość jfghiuhfdzmbsiuogbn
ja mam sprawe z netia teraz... w ch0ja sobie leca.

Gość jagodaaaa..
jfghiuhfdzmbsiuogbn, dlaczego?

Gość jagodaaaa..
Miał ktoś z Was podobne przejścia? Może ktoś mi doradzi co zrobić w tej sytuacji.

Gość jagodaaaa..
Podniosę,może ktoś się jeszcze odezwie. Czytałam że takie skargi można napisac do Urzędu Komunikacji Elektronicznej

Gość jagodaaaa..
Nikt nie doradzi :(

Gość ble...........
Daję Ci słowo,że z nimi nie wygrasz!!!

Gość jagodaaaa..
Dlaczego? Nie wywiązali się z umowy bo transferu mi nie zwiększyli tym bardziej że mieli to zrobić od stycznia a okazało się że zwiększa mi od 17 marca. O ile do tego dojdzie. Bo juz im nie ufam

Gość jagodaaaa..
Nie wiem. Moze poczekam do tego marca i dopiero wtedy wystosuję na nich skargę do Urzędu Komunikacji Elektronicznej lub do Rzecznika Praw Konsumenta. Byc może w ten sposób narobię im troche nieprzyjemności i zaczną mnie inaczej traktować, bo nie wiem jak inaczej mam walczyć o swoje prawa. Łaski mi nikt nie będzie robił. Tym bardziej że mogę przejść do konkurencji.

Gość jagodaaaa..
Spisałam numer tel i mejla do rzecznika w moim mieście. Skontaktuje się z nim i mi doradzi co z tym zrobić.

Gość jagodaaaa..
Mieliście podobne przeprawy? Ugraliscie coś?

Gość wściekły klient
ja mam z nimi problem od roku. nie wywiązali się z umowy internet nie działał zgubili umowe potem odnaleźli internetu nigdy nie podłączyli a rachunki przychodzą mimo, że dostali wypowiedzenie które zgubili. przyszła kara teraz odsetki mam ich dość.to banda oszustów i kłamców mam nadzieję że w końcu się ich pozbędę.