Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina15190

dziwne zdarzenie

Polecane posty

Gość karina15190

witajcie drogie forumowiczki . mam pytanie ostatnio zaczelam uzywac tamponow . podczas badania lekarz stwierdzil ze nie mam nlony dziewiczej . ale nie wspolzylam . nie wiem co o tym sadzic czy moglam ja przebic tamponem . prosze o odpowiedzi.

Gość Melpomena...
nie

Gość karina15190
to w takim razie dlaczego jej nie mam skoro nie wspolzylam??

Gość denomag
Różne mogą być przyczyny. np podczas gdy się masturbowałaś jeśli to robisz. W dzieciństwie mogło się coś stać przez co straciłaś błone

Gość muszka pietruszka
a dlaczego nie zapytalas lekarza?

Gość karina15190
bo ten do mnie ze mu sciemniam ze jestem dziewica idp nie bylam w stanie zapytac.no ale jezeli zmienie lekarza to w wywiadzie co mam powiedziec ze jestem dziewica bez blony:/??

Gość muszka pietruszka
a co wyobrazasz sobie, ze ktos korespondencyjnie powie dlaczego jej nie masz? lekarz jakis nienormalny skoro nie potraktowal Cie powaznie, poza tym przed badaniem pyta sie czy dziewica czy nie i to ma wplyw na rodzaj badania. musialas byc u jakiegos rzeznika, nie lekarza

Gość karina15190
nie wiem co mam o tym myslec dlatego pytam wiem ze ikt tu duchem Swietym nie jest i nie zna odp na wszystkie pytania.

a wiesz że np. niektore kobiety rodzą się w ogóle bez błony dziewiczej? poza tym każda kobieta ma inną, w niej są otwory żeby się przedostawała krew miesiączkowa, niektore kobiety maja bardzo elastyczną błonę o dużych otworach i tampon z łatwością może ją tak rozciągnąć, że już jej nawet nie widać tylko sie robi jedna wielka dziura nie ma co panikować, dziewictwo to brak współżycia, a nie jakiś kawałek skórki w pochwie