Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiek9o

aerobik

Polecane posty

witam. słyszałam że najlepsze na odchudzanie są ćwiczenia aerobowe. Chciałabym troszkę schudnąć z okolic brzucha i bioder :D jakie ćwiczenia powinnam wykonywać? które są najlepsze?

najlepiej sie ćwiczy w grupie,proponuję zapisz się na aerobik :)

no właśnie chciałam. Ale nigdzie w okolicy nie ma nic takiego. a nie mam kasy żeby sie do siłowni zapisać. dlatego chciałam w domu. tylko zastanawiam się jak :) bo nie mam pojęcia jak oni ćwiczą na aerobiku ;p

wejdz sobie na you tube tam są rózne filmiki ,znajdziesz cos odpowiedniego na biodra i brzuszki ,a przy okazji zobaczysz jak prawidłowo je wykonywać

Gość rowerzystkaja
poszukaj w googlach.

Gość rowerzystkaja
tzn na youtube

Gość rowerzystkaja
moge Ci pomoc, bo ja akurat chodze na aerobik i mniej wiecej sie orientuje. wiec wkleje jak cos znajde,

dzięki:) przyda się :) w końcu może zacznę ćwiczyć, tylko że samemu to nudno trochę ale cóż :D

cwicz systematycznie to pomoze,ale musisz tez ograniczyc np łakocie

Gość rowerzystkaja
pomaga;) wlasnie zaczelam 5 miesiac cwiczen i schudlam 6kg, ogolnie cwiczenia wplynely srasznie na moje samopoczucie, psychike, jestem jakas inna, zywa, pewniejsza siebie:Ochcoiaz to brzmi dziwnie. szkoda, ze nie masz zadnego fajnego klubu blisko, to jednak zupelnie inne doznania:P

no szkoda. bo bym chętnie poszła. może jednak uda mi się samej w domu;p też bym chciała schudnąć tyle;p

a one wchodzą ci własnie w bioderka,ja tez czułam sie swietnie po aerobiku 3x w tygodniu po 1 godz ,musiałam zrobic przerwe ze wzgledu na kontuzje nogi i czuję się gorzej bardziej ospała,ale od marca zaczynam chodzic znów ,co prawda w grupie i przy muzyce jest super szkoda,że nie masz w okolicy 1 godz 6zł kosztuje,słodycze może cie kosztuja drozej

poszukam czegoś z tych filmików i sklece sobie w jeden;p jakieś 30 minut i zrobię sobie własny aerobik z muzyką he :)

asiek powodzenia :) cwicz cwicz bedą cuda :) powodzenia

heh dzięki:) na pewno będę. Po jakim czasie takich ćwiczeń może być coś widać? :D

Gość rowerzystkaja
po miesiacu

to zależy u kazdego moze byc inaczej mysle,że po m-cu bedą efekty widoczne płaski brzuch ale nie ma zmiłuj sie systematycznie cwicz :)

brzuszki to mozesz codziennie cwiczyc jak chcesz,tylko stopniowo zaczynaj i zwiększaj serie bo mozesz sobie biedy na poczatku narobic,a potem leczyc zakwasy bedziesz tydzien

to już wiem ;p jakiś czas temu przeceniłam swoje możliwości... oj bolało później :D