Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ctdfgdfg

Pytanko o ciąże

Polecane posty

Gość ctdfgdfg

Mam pytanie:) Od roku biorę tabletki antykoncepcyjne, ostatni miesiąc nie brałam ich regularnie no i że tak powiem mieliśmy wtopę z moim narzeczonym. Stosunek był ponad 2 tygodnie temu "okres" jeśli tak to można nazwać, ponieważ moje krwawienie jest bardzo małe dostałam tydzień po stosunku. Obecnie mam nabrzmiał brzuch, nie wiem czy można to uznać jako objaw, w piersiach czuje mrowienie (nie są powiększone) a oprócz tego baaardzo chce mi się spać. Czy po dwóch tygodniach mogą być takie objawy?? Nie robię testu bo się boję

Gość ctdfgdfg
chyba, że sobie już wmawiam objawy

Gość 21sylwia21
Myśle ze po 2 tyg moga by ctakie objawy :) ja mialam drazliwe sutki pare dni od zaplodnienia bolal mnie brzuch czulam takie jakby laskotanie:) dostalam krwawienie 4 dni po spodziewanej @ ale trwal 8 dni a zawsze mam 4 ;p poszlam do gin okazalo sie ze to ciaza wszytsko jest to krwawienie to bylo t o ostatnie:) przynajmniej tak mi powiedzial gin;p sutki mam ciagle drazliwe ale piersi nie bola czuje laskotanie w podbrzuszu i jakb y baolon w brzuchu :)

Gość 21sylwia21
no nie wiem ja robilam testy przed pojsciem do gin byly negatywne a dopiero gdy wiedzialam o ciazy test pokazal 2 krechy:)

Gość ctdfgdfg
Mi sie tam raczej nie spieszy do tego zebyn w ciazy

Gość 21sylwia21
no ale lepiej wiedziec;]