Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeww3w

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość eeww3w

nie mogę się doczekać kiedy będe mogła zrobić test ciażowy, jestem dopiero 6 dni po stosunku podczas którego mogło dojść do zapłodnienia, to była połowa cyklu , dziś wyskoczył mi pryszcz, nie wiem czy to może być oznaka zmian hormonalnych zachodzacych w organiźmie?? chyba tak piszę bo zaczynam sobie wmawiac ciaże, i chcę jej.

Wiem co przechodzisz bo miałam to samo w tym cyklu ,te dwa tygodnie po owulacji ciągnęły się nie miłosiernie.Radzę tobie zachowaj spokój wiem że to nie jest proste gdy się pragnie dziecka.U mnie było tak :zaczęłam chodzić na monitoring cyklu ,no i pani mówi że dzisiaj musi być strzał bo jest w jajniku pęcherzyk 2,01cm i że w nocy powinien pęknąć ,upiliśmy się z mężem winem bo chciałam nie myśleć o tym czy tym razem się uda.Dla pewności po 3 dniach poszłam sprawdzić czy pęcherzyk pękł,no i pękł.Więc teraz trzeba czekać,chodziłam jak bomba ,nie wytrzymałam i tydzień po zrobiłam test wyszła jedna kreska położyłam się spać.Rano chciałam wyrzucić test a tam patrzę druga kreska słaba ale widoczna ,ale nie robiłam sobie złudzeń bo na forum różnie o tym pisano.Kolejny tydzień też się ciągnął zaczęłam mierzyć temp codziennie rano przeżywałam trałme bo bałam się że przed okresem ona spadnie.W dzień spodziewanej miesiączki zmierzyłam temp no i była 37 pomyślałam dobry znak zrobiłam test no i wyszły dwie kreski ,obecnie jestem w 6tyg i jestem szczęśliwa.Trzymam za ciebie kciuki,i wyluzuj postaraj się odprężyć i skupić myśli na czymś innym chociaż wiem że to nie jest takie proste.Pozdrawiam

Witam ja przeżywałam to samo.te dwa tyg po owulacji ciągnęły się niesamowicie.U mnie było tak gin wykrył pęcherzyk 2,01 więc w nocy powinien pęknąć.nie wytrzymałam i tydzień po zrobiłam test jedna kreska,po godzinie pojawiła się druga nie wiedziałam czy się cieszyć bo na forum różnie o tym pisano.Kolejny tydzień czekania myslałam że nie wytrzymam ,nadszedł dzień @ zmierzyłam temp była 37 pomyślałam dobry znak zrobiłam test no i wyszły dwie kreski Super.Obecnie jestem w 6tyg ciąży.Trzymam kciuki i postaraj się skupić na czymś innym chociaż wiem ,że to trudne.Czekam na wieści,pozdrawiam