chard0nnay 0 Napisano Luty 17, 2010 Piszę tutaj pierwszy raz, bo nigdzie nie mogłam znaleźć informacji na ten temat, mianowicie: biorę tabletki antykoncepcyjne [Kontracept], jestem w trakcie 7-dniowej przerwy ( dziś 4-ty dzień przerwy). Potrzebuję pojutrze być 'dysponowana', po prostu nie mieć okresu, i pytanie: CZY TO MOŻLIWE/ BEZPIECZNE i bez straty dla skuteczności antykoncepcji, żebym wzięła tabletkę z kolejnego blistra po 5-ciu, a nie 7 dniach przerwy? I później już normalnie. Któraś z Was robiła podobnie? Czy to rozsądne? :) z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoos Napisano Luty 17, 2010 tyle że to Ci nic nie da bo okres dalej bedziesz miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chard0nnay 0 Napisano Luty 17, 2010 hmm jak to nie da..? przecież tabletka zatrzymuje okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoos Napisano Luty 17, 2010 o ile wezmiesz dwa opakowania pod rzad nie robiac przerwy. to hormony a nie cuda, czasami zdarza sie ze bierzesz dwa opakowania pod rzad i i tez masz okres - np ja tak kiedys mialam jak jeszcze brałam tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoos Napisano Luty 17, 2010 tzn to nie byl normalny okres ale dosc duze plamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chard0nnay 0 Napisano Luty 17, 2010 ok wielkie dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach