Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matryca

Jak uzyskać taki kolor włosów?

Polecane posty

Gość matryca

http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/248/2/ Piekny :] A mój kolor to taka mysza, jakich pół świata chodzi. Ja to nazywam szatynką ;) Ciekawe, czy fryzjer byłby w stanie uzyskać taki kolor, po zobaczeniu zdjęcia..?

Gość przyszła mamusia olusia
oczywiście, zanieś fotkę dobrej jakości. W dobrych salonach mają wiele odcieni farb, ja sama jak wybierałam ostatnio kolor to na podobny zwróciłam uwagę ale dla mnie niestety za jasny:-(

Gość przyszła mamusia olusia
oczywiście zanieś fotkę dobrej jakości i szukaj w paletach z kolorami farb. W dobrych salonach mają mnóstwo odcieni, na pewno dobierzesz. Ja sama ostatnio na bardzo podobny kolor zwróciłam uwag , ale niestety dla mnie za jasny:-(

Gość zwyczajnaniezwyczajna
jest to kolor ciepło-zimny...są to nowe kolory i u mnie w salonie byłaby to farba o nr 8.32:)

Gość matryca
Oby nie wyszedł rudy ;) Wydaje mi się, że fryzjer to jednak nie wróżka i nie jest w stanie do końca przewidzieć efektu na włosach. Pokaże zdjęcie, może się wypowie :)

Gość Anq26
Fryzjer nie musi być wróżką i jak zna się na numeracji farb i dobrze dobierze nr korektorów to może zrobić każdy odcień...wystarczy tylko chcieć i mieć pełną paletę kolorów dostępną i odpowiednio wymieszać. Problem polega na tym, że wielu fryzjerom wydaje się, że jak klientka wybierze dany kolor z palety to biorą dokładnie ten nr farby...tak jakby zapomnieli, że na końcowy efekt składa się podkład rozjaśniający (a więc to co zostaje we włosie po odbarwieniu go) + kolor farby...dlatego tak wielu fryzjerom blondy wychodzą kurczakowe.