Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doksycyklina

dotur/doksycyklina- mial ktos?

Polecane posty

Gość doksycyklina

stosowal ktos ten lek? dobre byly efekty? moja dermatolog przepisala mi to dzis na tradzik+ differin

Gość doksycyklina
nikt nie mial?

Gość trudno określic***********
widać raczej nikt nie miał doksycykliny przepisanej przez dermatologa na trądzik :o

Gość trudno określic***********
Do schorzeń leczonych tym antybiotykiem należą m.in.: * choroby skóry – w tym w ciężkich postaciach trądziku * zakażenia górnych i dolnych dróg oddechowych * zakażenia tkanek miękkich * zakażenia przewodu pokarmowego * zakażenia układu moczowo-płciowego * zapalenia przyzębia

Gość dużo za dużo
ja miałam. wyleczyłam tym trądzik. potem co prawda powrócił ale w mniejszym nasileniu. łykaj osłonowo lacibios femina, bo może cię zagrzybić nieźle po nim.

Gość Dotur-korzystaliscie?
Korzystaliście z leku o nazwie Dotur? Bo szukałam informacji dotyczących tego preparatu i nic nie mogę znaleźć. Może możecie coś powiedzieć mi o tym produkcie? Opłaca się go używać, testowaliście jakieś zamienniki? Tutaj jest trochę informacji o Dotur: http://www.listalekow.pl/dotur/ - myślicie, że to rzetelne informacje? Nie w smak mi się i zmarnować bezsensownie część swojej wypłaty, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dzięki za wszelkie porady.