Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baran20052

Byly chlopak ...

Polecane posty

Gość baran20052

Witam mam problem z dziewczyna ... A mianowicie spotyka sie ze swoim bylyn chlopakiem aby udzielic mu korepetycji ... Zapewnia mnie ze to tylko korepetycje ale strasznie mnie to denerwuje nie wiem co mam robic ... ? ;/

Gość dfgdfg
rzna sie

Gość zaufaj tej sytuacji
ale badz czujny.Korepetycje nie trwaja wiecznie.

Gość baran20052
Rozmawialem z nia dzis o tym i zapytala sie czy jak ja zaprosi niekiedy na kawe czy cos to czy jej nie zabronie ...

Gość wiesz kawa to juz dalszy
rozwoj sytuacji.Mysle, ze jesli jej wytlumaczysz, ze jest dla Ciebie to niekomfortowa sytuacja to powinna zrozumiec i sama skupic sie tylko na korepetycjach.

Gość baran20052
ale kawa to dla niej tylko kawa nic szczegolnego .... a jak jej zabronie to tak jak bym jej nie ufal ... i ze jestem zazdrosny i tak dalej

musisz mieć zaufanie do swojej dziewczyny bez tego związek nie może funkcjonować normalnie jeżeli chciałaby cie zdradzić nie mówiła by ci tego wszystkiego a jednak to robi, pamiętaj jeżeli byłaby w stosunku do ciebie nie w porządku zawsze może powiedzieć ze idzie do koleżanki

a ten koles ma dziewczynę jezeli tak to zaproponuj ze możecie spotkać się w czwórkę wiem ze to będzie niezręczna sytuacja ale będziesz mial ja pod kontrola

Gość baran20052
nie nie ma dziewczyny . a ogolnie to on sie chyba mnie boji bo jak pisze do niej czy dzis beda korepetycje to ona mu odpisuje ze moga byc u niej ... i pisze ze ja jestem a to on na to ze to moze w inny dzien ...

to zaproponuj swojej dziewczynie ze czul bys sie lepiej gdyby odbywalyby sie przy tobie te korepetycje powiedz jej o swoich obawach napewno to zrozumie

Gość baran20052
jak jej tak powiem to uzna ze jej nie ufam i ze glupi jestem ze mysle ze on mogla by mnie z nim zdradzic czy zostawic mnie dla niego i tak dalej

Gość baran20052
a po za tym pracuje do 19 ;/

moim zdaniem faceci nie przywiązują do tego święta tak bardzo uwagi i z oku na rok bardziej o nim zapominają ja rowniez nie dostałam nic od narzeczonego ale dla mnie nie liczy sie prezent tylko to ze milo spędziliśmy ten dzień razem

Gość baran20052
jak tu ufac jak ciagle slysze ze jedna za druga zdradza bez obrazy ... ale bardzo czesto to slysze ..

ale my tak samo słyszymy to o Was i co z tego jak sie kocha to wszystko jest ok pomysl w ten sposób ze teraz jest z tobą nie z nim i coś o tym świadczy ...