Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agna20

pogaduchy nocą

Polecane posty

Cześć! jest to ktoś o tej porze? może jakaś ciekawa dyskusja się rozwinie?

można zacząć od tego dlaczego o tej porze są ludzie którzy spać nie moga

Gość theonewhoask91
Co ze mną jest? Kiedyś myslałam,że jestem bi dziś nie wiem... Lubię popatrzeć na PIEKNE KOBIETY ITP uważam że kobiece ciało jest najpiękniejsze, nie odrzuca ani nie obrzydza mnie myśl o sexie z kobietą... w pewnym sensie potrzebuję bliskości kobiet "bliskich" przyjaciółek całusów itp potrafię sobie wyobraźić życie z kobietą ale to o facetach fantazuję, przy nicz czuję w związku dobrze i bezpiecznie uwielbiam ichi to sex z nimi jest dla mnie najbardziej satysfakcjonujący...

ponoć są tacy którzy lubie i kobiety i mężczyzn

Gość theonewhoask91
czyli,że bi??? nocne marki są wśród nas

nocne marki....eh że też nocą najwięcej myśli dudni w głowie

LD to ze w śnie wiesz ze śnisz... chciałam zalozyc temat o tym ale narazie nie moge za duzo wczesniej założyłam... pewnie pozniej zaloze bo jestem ciekawa interpretacji napisać???

Gość Denna..
Oo.. Ktos nie śpi:) fajnie. Świadomy sen? Nie, ale cos podobnego. Paraliż senny

no to ja czasem mam takie uczucie,że spię coś mi się sni i jakbym mówiła do samej siebie, że wiem że snię

PAMIĘTAM ... BYŁAM W JAKIEŚ FIRMIE ... GDZIE BYŁA PRODUKCJA CZEGOŚ ... BYŁO MNÓSTWO TKANIN , WSZĘDZIE BIEGAŁAM I WESZŁAM PRZEZ DUŻE ŁADNIE OZDOBIONE DRZWI ... ZNALAZŁAM SIĘ W POMIESZCZENIU GDZIE WSZYSTKO BYŁO ANTYCZNE... MEBLE ... WYSTRÓJ ... CIEMNY BRĄZ I BORDO ... WIDZĘ NA KRZEŚLE SIEDZI MÓJ CHŁOPAK ... ELEGANCKO UBRANY ... Z POWAŻNĄ MINĄ I MĄDROŚCIĄ POWIEDZIAŁ DO MNIE ... " TY WIESZ ŻE TO SEN, W NIM MOŻESZ ROBIĆ CO CHCESZ , WSZYSTKO ZALEŻY OD TWOJEJ WYOBRAŹNI" NAGLE WSZYSTKO STAŁO SIE STRASZNIE WYRAŹNE (ZAWSZE JAK ŚNIĘ MAM TWARZE OSÓB ZAMAZANE I WSZYSTKO WE MGLE) ROZEJRZAŁAM SIĘ PO POKOJU . ... SZUKAŁAM ZEGARA NIE BYŁO. PO CHWILI ODWRACAM SIĘ DO SWOJEGO CHŁOPAKA I MÓWIĘ : " SŁUCHAJ. JA MAM DOSYC... WOLĘ ŚNIC NIE MAJĄC ŚWIADOMOŚCI. MĘCZĘ SIĘ ROZUMIESZ, MĘCZĘ!!" ZACZĘŁAM ODCZUWAĆ STRACH I SZUKAĆ SPOSOBU NA POBUDKĘ PO CHWILI WSZĘDZIE NA ŚCIANACH POJAWIŁY SIĘ LUSTRA Z TYM ANTYCZNYM OBRAMOWANIEM ... WIELKIE ... W NICH PO DRUGIEJ STRONIE CZARNE TŁO I LEŻĄCE TRUPY ... ODCZUWAŁAM STRACH CORAZ POTĘŻNIEJ I CORAZ BARDZIEJ POJAWIAŁY SIĘ KOSZMARNE WIZJE ... KREW ... ZBLIŻAJĄCE SIE LUSTRA... ZACZĘŁAM GŁOŚNO KRZYCZEĆ .... OBUDZIŁAM SIĘ ... OBOK MNIE LEŻAŁ MÓJ CHŁOPAK... ROZEJRZAŁAM SIĘ PO POKOJU ALE , POMYŚLAŁAM "KURDE JA NADAL ŚPIĘ!!!" I PO CHWILI NA SERIO SIE JUZ OBUDZIŁAM ... MOJ KOŁO MNIE SPAŁ ... MOCNO SIE W NIEGO WTULIŁAM .... JESZCZE GO OBUDZIŁAM ŻEBY MIEĆ PEWNOŚĆ CZY ZE MNA WSZYSTKO OK... POGADALIŚMY I ZASNĘLIŚMY ... TEN SEN BYŁ DLA MNIE NAPRAWDE INNY ... ŚWIADOMY NA MAXA ...

Gość ANJ
czy wiecie co to jest chemoprewencja, czy spotkaliście się już wcześniej z takim terminem?

Gość Denna..
A to nie sa raczej omamy hipnagogiczne?

Gość Denna..
A to nie sa raczej omamy hipnagogiczne?

Gość Denna..
Trupy.. Jak dla mnie straszny

mi się ostatnio sniło coś takiego..moj M wstawał wcześnie nad ranem bo jechał w trase...jak pojechał zasnęłam i sniło mi się, że chwytam go za dłoń...obudziłam się patrzę a on leży obok wiec pytam"wróciłes" a on"tak bo droga zasypana" i zasnęłam rano obudziłam się zdziwioiona, bo jego nie było a to że on był to mi się tylko sniło

Gość Denna..
Tez mialam cos podobnego. Tylko ze w tym śnie popełniłam samobójstwo. Pamietam jak dokładnie przeciełam sobie nożem żyłe, tyle ze nie chciala lecieć krew. Potem tez mialam motyw z lustrem. Patrzyłam na nie ale nie moglam dojrzeć w nim swoich oczu

chodzi mi o to ze w tym snie uświadomiłam sobie ze naprawde śnie !!! ze jestem w nim .. i moge robic co chce ... jednak odczuwałam to ze juz niechce w nim byc i szukalam sposobu obudzenia

Gość Denna..
Wszystko bylo bardzo realistyczne

hmmmm ... no tak ale niewiesz co chce ci przekazac.... mam czesto bardzo realistyczne sny .... ale są kierowane ... a w tym snie myslalam i byłam świadoma ze w nim siedze

Gość Denna..
No ja rozumiem. Dla mnie takie sny sa bardzo męczące. Czuje sie potem jakbym nie spała