Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sensualityyy

Kolczyk w pępku. Zakażenie?

Polecane posty

Gość sensualityyy

30 stycznia zrobiłam sobie kolczyk w pępku, robiła mi go koleżanka która wcześniej przebijała go paru osobom, wszystko bez zarzutów. Nie sączy mi nawet ropa, czasem tylko trochę. Tylko boję się..przy górnej kulce jest tylko trochę zaczerwieniona skóra, natomiast przy dolnej też, ale przy 'ujściu' prawie , jakby sina , i taka dziwna, trochę ' przezroczysta ' w pewnym momencie, tak jak przy górnej ale bardziej. Nie boli mnie, czasem trochę swędzi. Co powinnam robić? Smarowałam maścią Tribiotic, i będę smarowała nadal. Czy wyjąć kolczyk, może mi się coś stać? Czy to normalne? Proszę o odpowiedź. Pilne. : ( Wydaje mi się, że trochę groźniej to opisałam niż jest w rzeczywistości. Dodaję zdjęcie ! http://i47.tinypic.com/2dsia2x.jpg Uwaga ! Proszę o opinie doświadczonych osób, które się na tym znają bądź miały podobne problemy. I przepraszam za jakość zdjęcia. ; <

Gość Bieskaaaaa
ja mialam gorzej powiuedz mi co to za kolczyk ? i jaka dlugosc precika ? powinien byc dlugi precik rana musi oddychac smaruj tribioticem i sola fizjologiczna plukaj

Gość Bieskaaaaa
i zmien kolczyk na same kuleczki bo ten jest za ciezki

Gość sensualityyy
coś około 10 mm, ' wychodzi ' mi z ranki, nie jest za krótki myślę. No i tutaj muszę się przyznać do kolejnej głupoty.. nawet nie wiem z czego on jest, koleżanka mi go przywiozła, ta sama która przebijała mi pępek..

Gość sensualityyy
Gdzie mogę taki dostać? Szukałam takiego, w sklepach z biżuterią etc. i były same właśnie takie, wiszące

Gość Bieskaaaaa
uwazaj zeby gorna kulka ci sie nie wbijala w rane bo bedziesz miec masakre ja tak mialam bo bylam wtedy niedoswiadczona jeszcze i bladprzebijajacej teraz pozostala mi brzydka blizna

Gość Bieskaaaaa
mozesz kupic w studiu jesli maja do sprzedazy albo z wildcata (internet) i kup zwykly przyda ci sie i precik12 mm

Gość sensualityyy
górna się nie wbija, wogóle. czasem tylko właśnie od dołu motylek haczy o pępek i się cofa, ale zawyczaj nie. Ale mówisz, że to coś poważnego, czy raczej nie ? Mogę przemywać szałwią?

Gość Bieskaaaaa
powazne nie powinno byc ale tak jak mowie zmien kolczyk na zwykly i dluzszy na okres miesiaca i przemywaj

Gość sensualityyy
okej, postaram sie jak najszybciej kupic inny. Bardzo dziękuję ! ; )

Gość Bieskaaaaa
nie ma za co jak jakies pytania to zostawiam gg 6999877

Gość sensualityyy
Dzięki w razie wątpliwości się odezwę

Gość Bieskaaaaa
nie ma problemu