Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mike4646

poznalem dwie kobiety...

Polecane posty

Gość mike4646

W ciagu ostatnich dwoch tygodni poznalem dwie kobiety i tak sie zlozylo ze obydwie chca byc ze mna. Sam nie wiem co zrobic bo obydwie mnie pociagaja...Dotychczas moje powodzenie u kobiet bylo minimalne, ale poprawilem wyglad, stalem sie pewniejszy a przede wszystkim troche taki obojetny niekiedy co ewidentnie im sie podoba...Zdecydowalem sie ze chce byc z jedna z nich ale nie potrafie powiedziec tej drugiej ze nie bedziemy razem,bo wiem jak przykro takie cos uslyszec, tym bardziej ze takie kobiety jak ona do niedawna byly poza moim zasiegiem. Nie chce skrzywdzic zadnej z nich, ale widze ze nie potrafie z tego wybrnac.

Gość najlepsze co mozesz zrobic
to powiedziec dziewczynie, ze nie chcesz i to jak najszybciej:-)

Gość mike4646
problem w tym ze wiem co bedzie czula...nie jestem typem goscia ktory wymienia kobiety co 5 minut...mam depresje i ciezko mi podejmowac takie decyzje...

decýzje podjales? chyba nie uwazasz, ze lepiej Ja oszukiwac? jak chcesz zeby Ja najmniej bolalo, to powiedz jak najszybciej, znasz Ja dopiero 2 tygodnie, wiec to normalka, ze nie zawsze sie dopasujecie, a bolic to zawsze boli, im dluzej bedziesz zwlekal tym bardziej :P

wybierz brunetke..a jak jej zronisz krzywde to sama osobiscie cie zajebie :classic_cool:

jesli masz problem, zeby Jej to powiedziec bezposrednio, to napisz:-) to poczatki znajomosci, wiec jeszcze na pewno nie jest tak bardzo zaangazowana

Dwa tygodnie nie oznaczają związku :D :D Spokojnie możesz jej powiedzieć: "To nie to, przykro mi, bo jesteś wspaniałą kobietą" I już W dwa tygodnie to ona raczej się nie zakochała A jeśli, to tym lepiej dla niej odciąć się nim w ogóle zgłupieje.

Gość emanuelle..
a może to o mnie... ? hmm...

Gość emanuelle..
Wolałam bym, żeby mi to napisał niż przestal sie odzywac, to byloby gorsze....

Musisz wybrać ponieważ w krótkiej przyszłości gra na dwa fronty może się boleśnie zemścić i zostaniesz z ręką w nocniku :)

Gość lucian B
spotykaj sie z dwima z z czasem wybierzesz po co teraz masz wybierac jeszcze zle wybierzesz i będziesz żałować . Msz prawo sie z obydwiema umawiac bo 2 tyg to nie zwiazek i nie musisz jeszcze wybierac, mi sie wydaje ze to dopiero takie randki wiec nie wybieraj pochopnie.

Gość mike4646
Zbieram sie do tego zeby jej to napisac, ale cos nie moge...wczoraj zadzwonilem do niej ze nie mam netu i nie wejde na gg bo mialem spotkanie z ta druga dziewczyna...ona cos widzi ze chyba jest nie tak bo zrobila sie podejrzliwa...wiem ze na dluzsza mete jest to nie do utrzymania i moge stracic obie...szczerze to raczej wolalbym byc z ta ktorej mam to powiedziec, ale jest miedzy nami spora roznica wieku -ona ma 19 lat, ja 26, wiec troche glupio bedzie przed znajomymi ze zadaje sie z malolatami...

Gość jedz raz sie zyje w koncu
a ta druga ile ma??

Gość mike4646
24 lata ma druga kolezanka,mieszka u mnie w miescie, a 19 letnia mieszka pod miastem wiec to brzmi duzo sensowniej mimo iz ladniejsza jest mlodsza kolezanka...

Gość hrabia Wąs Rosporek-Walicipski
nie odpowiem bo jakieś durne kody mi się wcinają , i idę na swojego chomika

Gość mike4646
Mialem wybrac ale niestety jest coraz ciezej.Z jedna spedzilem noc, ale z druga tez jestem blisko.jakos kompletnie nie potrafie tego przerwac :(

Gość Powiem ci
krótko frajer z ciebie. Mam nadzieje ze kiedys ktos cie bardzo zrani.

baw sie dalej na 2 fronty i krzywdz je obie :o a wiesz gdzie masz mozg czy ci sie juz calkiem ulotnil???

Gość Lilly Ewellin
moja wypowiedź: 😠 :O wszytkie majki lubią na 2 fronty:P

Gość moze buduje forme na silowni
wiem ze robie zle ale nie potrafie przestac, naprawde nie jest mi z tym dobrze, dzisiaj spedzilem z nia caly dzien, nie potrafie tego powiedziec poprostu :(

ale pieprzyc to masz sie odwage :o glos Ci odjelo czy masz problemy z pisaniem :o???

Gość o jaki
z ciebie biedaczek, zal mi takich zagubionych chłopczyków jak ty. żenada...

Gość mike4646
tak jak pisalem-mam depresje,biore leki,wiec to co jest proste dla przecietnego faceta dla mnie niestety nie jest. Ale co wy mozecie o tym wiedziec...

mam tez depresje ale z pisaniem nie mam problemow :o a ty jestes egoista bawiacm sie na 2 fronty

Gość Lilly Ewellin
ale z dwoma jednocześnie to nie masz problemu się spotykać? w tym depresja ci nie przeszkadza?:O

ty facet wyjedź na Biegun Północny niech Ci co nieco wyziębi a pozniej skocz na Saharę to Ci goopie mysli z łepetyny gorącz zlasuje ,powrocisz z niezłym przetrzepaniem mysli własnych i moze wtedy przejrzysz na oczy,że kobiety nie sople-serce i dusze mają!a przez takich jak Wy dojsc do siebie nie mozemy :O koniec tematu :O

Gość mike4646
teraz to juz sie kompletnie zaplatalem-sam juz nie wiem z ktora chce byc, wiem ze musze jednej powiedziec ale nie wiem ktorej :(

powiedz obu i przemysl swoje postepowanie :o

samotnie :o