Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mike4646

poznalem dwie kobiety...

Polecane posty

Gość dziewczyna na uboczu
Autorze a jak sie przemogles i wyszles do ludzi? Ja rowniez cierpie na depresje, ale dla mnie to bardzo trudne otworzyc sie przed mezczyznami. Chociaz kreca sie wokol mnie zainteresowani ja ich ciagle odrzucam bo walcze z depresja i nie umie tego pokonac :/

Gość mike4646
wiesz troche pomogla mi sama mysl ze bede brac leki..chociaz narazie nie czuje jeszcze ich dzialania.

Nie odzywaj sie do obu przez dluzszy czas i zobacz ktora bedzie cie dluzej adorowala. Ta ktorej zalezy na tobie bardziej bedzie nadal pisac i dzwonic :) A jak nie, to baw sie dalej...

Gość najlepsze co mozesz zrobic
albo ta ktora jest wieksza desperatka lub sie nie polapie w tej grze :o jedna juz przeciez cos podejrzewa, nie baw sie uczuciami innych osob, chyba sam nie chcialbys byc po drugiej stronie???

Gość powinieneś wybrać
tą którą podpowiada Ci serce a nie tą z którą nie jest Ci wstyd sie pokazać. nie uważam żeby 19 latka była małolatą, mój mąż też jest 7 lat starszy i też miałam 19 lat jak się zaczeliśmy spotykać. nie umiesz jej tego powiedziec bo tak naprawdę zależy Ci na niej a nie na tej drugiej. wybierz mój drogi tą która do Ciebie pasuje i z którą jest Ci lepiej a nie tą która jest ładniejsza i która będzie pasowała Twoim znajomym... możesz kiedyś załować złego wyboru jak okaże się że ta którą chcesz teraz wybrać do Ciebie nie pasuje....a Ty zdecydowałeś się na nią tylko dlatego że miała 24 lata i Twoi znajomi nie powiedzieli że jest małolatą. powodzenia

Gość powinieneś wybrać
I POSPIESZ SIĘ Z ZAKOŃCZENIEM TEGO DRUGIEGO ZWIĄZKU BO MOŻESZ STRACIC OSOBE NA KTÓREJ CI ZALEŻY A WIDAĆ EWIDENTNIE ŻE ZALEŻY CI NA TEJ MŁODSZEJ, ŻEBYS PRZYDADKIEM NIE ZOSTAŁ SAM.

powinienec wybrac - b. dobry wpis:-) jesli masz watpliwosci to sie odseperuj na kilka dni od calej sytuacji (od obu) i podejmij decyzje kierujac sie sercem:-)

Gość mike4646
powiem jej to,tylko jak to zrobic najlepiej ? w 4 oczy czy przez telefon ? nie chce jej wiecej krzywdzic

Gość mike4646
gorzej że jedna podobno nie połyka

najwazniejsze zebys jej powiedzial:-) moze lepiej byloby w 4 oczy, ale jesli to teraz dla Ciebie trudne, to zadzwon, najwazniejsze zeby sytuacja byla jasna

Gość mike4646
to na gorze to podszyw

Gość Lilly Ewellin
rzuć obie - bez slowa... to mój sposób:P

Gość Lilly Ewellin
jedna jest za młoda a druga jest zbyt łatwa skoro poszła z toba tak szybko z toba do łóżka:P

Gość mike4646
no i sie nie przemoglem zeby jej to powiedziec :(

Gość mike4646
Niestety nie udalo mi sie z nia zakonczyc znajomosci :( nie potrafie jej tego powiedziec :(