Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anncel

miesiączka po cc

Polecane posty

Witam wszystkich zainteresowanych moim tematem. Na początku marca ubiegłego rokuurodziłam dziecko poprzez cc. Równo 2 m-ce później dostałam pierwszą miesiączkę (mniej obfita niż przed ciążą). Od tego momentu mam okres co 28-30 dni. Martwi mnie to, że jest mniej obfity (1-2 dni lekkiego krwawienia i 2 dni plamienia) Przed ciążą 3 dni mocnego krwawienia i 2 dni plamienia. Wizyta u lekarza za 1,5 m-ca, więc postanowiłam tu zapytać : może któraś z Was tak miała i zna przyczynę?

Gość gość
Wlasnie mam podobnie, cc mialam pol roku temu, cykle za to mam rowniutkie 25 dni. Ale okres trwa moze 3 dni .. Miesiac temu dostalam taki ormalny obfity jak zawsze, a teraz znow ledwo co.

Gość gość
Tez mam dziecko z marca i też podobnie. Zawsze miałam okres 7dni a teraz jest on mniej obfity i mniej bolesny

Gość gość
moze tak juz bedziemy mialy

Gość gość
Ja miałam cc we wrześniu. W grudniu miałam ogólnie trzy razy (początek, środek i koniec grudnia) takie dziwne plamienia. Trwały max 2 dni. Nie wiem czy to normalne czy iść do lekarza? Byłam na wizycie kontrolnej po 8 tygodniu i było wszystko ok.

Gość gość
ja sie chyba wybiore po porazka:/ nie wiem co jest grane

Gość gość
7 mcy po CC okresu nadal brak :( czy to normalne ??

Gość gość
a karmisz piersia

Gość gość
A ja mam na odwrot. Przed cc maks 5 dni i srednie krwawienie. Po cc ponad tydzien i sie leje krew doslownie. 3 miesiace po porodzie.

Gość gość
Jestem 4 miesiące po cc i nadal nie mam okresu. Boję się że coś jest nie tak :( Dodam, że od początku karmie tylko piersią