Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos sie dolaczy

zbędne kilogramy po ciązy

Polecane posty

ja zaraz ide na jakies zakupki,a pozniej zamierzam zrobic 20 brzuszkow (to tak na poczatek) moje samopoczucie dzis nie jest najlepsze wiec nie bede sie zbytnio forsowac :P podobno najgorszy jest pierwszy tydzien jesli tyle zwytrzymam to bedzie juz ok ja nie chce sie dziewczyny glodzic ,bo tak dlugo nie zwytrzymam ,chce jesc wszystko co zdrowe i nie tuczy min. warzywa -bez ograniczen :)

Gość Byle do przodu...
ja zakupie sobie chyba pas poporodowy. miala któras??

Gość maaajjjaaa
WITAM!! z checia sie dolacze, jestem pol roku po porodzie, przytylam w ciazy 26kg- masakra!!! 4 m-ce pozniej stracilam wszystko, ale waze 62kg przy wzroscie 164 przed ciaza probawalam sie odchudzac, ale dzidzia przerwala mi starania, to moze teraz oda mi uzyskac wymarzona wage

maaajjjaaa -witaj u nas :) jestem pelna podziwu ze udalo ci sie zrzucic kg w 4 miesiace :) musze teraz wyjsc ale jak tylko wroce to cos skrobne :) slyszalam o pasie ale niestety go nie posiadam wiec ci nie pomoge :(

Gość maaajjjaaa
Byle do przodu... - ja mialam taka bielizne z pasem sciagajacym, nosilam dzien i noc przez pierwszy miesiac,potem juz rzadziej, bo znienawidzilam ten pas, ale baaaardzo polecam

a ja slyszalam,ze niekonieczny jest ten pas poporodowy.mozna go zastapic takimi gaciami sciagajacymi z podwyzszeniem,az pod biust:)efekt podobno ten sam.

Gość maaajjjaaa
drumdrum wlasnie o takiej bieliznie mowie, super sprawa, chodzi zeby pomoc brzuchowi sie kurczyc

Teoretycznie to jest bez sensu...te pasy, wysokie majtki itd! No bo co Wam sie skurczy podczas takiego ucisku? Macica sama sie zmniejsza..bez pasow! Skora sie sama nie wklesnie, organy sie nie pozmniejszaja, zwaly tluszczu nie poznikaja pod wplywem ucisku! A jednak ja po porodzie nosilam taki pas, sciskalam sie strasznie nim i wierzylam ze pomoze! Atedy wierzylam we wszystko byleby pozbyc sie brzucha! Cwiczylam, dietowala i smarowalam sie kremami wyszczuplajacymi, i po pol roku gdyby nie rozstepy to nikt by nie poznal ze w ciazy bylam kiedykolwiek;) Takze do dzis niewiem co pomoglo...sciskanie sie czy cala reszta;)

Hej kobietki.Widze,że jest nas już coraz więcej!Znalazłam chwilke,więc pisze.Cieszę się,że będziemy się wspierac bo to i większa motywacja.

Nopokoloi.Moj mąż tak samo.A to Grzeska kupi a to pączusia... i tylko kusi!Mowie mu,że jestem na diecie a on się tylko usmiecha.

Nopokoloi.Moj mąż tak samo.A to Grzeska kupi a to pączusia... i tylko kusi!Mowie mu,że jestem na diecie a on się tylko usmiecha.

Gość Byle do przodu...
wyraznie nie przeszkadza mu twoja figura, wrecz przeciwnie - podoba mu sie. zazdroszcze ci bo moj maz ciagle po mnie jeździ..

Gość maaajjjaaa
Byle do przodu... moj nerzeczony tak samo, caly czas slysze ze powinam schudnac po porodzie przez 4 m-ce sie pilnowalam i schudlam do wagi z przd ciazy, ale figura jednak nie ta sama, od dwoch m-cy jakos sobie odpuscilam i nie dietowalam sie juz no a teraz zbieram w sobie motywacje, zeby na wiosne ladnie wygladac i myslimy tez o basenie dla calej naszej rodzinki ale do sroju kapieloweg oto mi jeszcze daleko.................

nigdy nie zgubicie kilogramow zawsze bedziecie grube

Gość kafeterianka_ka
Dziewczyny a kiedy można zacząć ćwiczyć po porodzie naturalnym?

Gość ryniu2
hej dziewczyny. Jestem po porodzie 3 tyg. i schudłam już 10 kilo,ale niestety zostało mi jeszcze 15 :( Na razie się nie odchudzam bo karmie. Ściągać się też nie ściągam i nie ćwiczę bo mi lekarz oraz położna środowiskowa powiedzieli,że przez pierwsze 6 tyg. od porodu nie wolno bo tam rana jest i wszystko musi się zagoić i obkurczyć. I przyznam im rację. Wczoraj wzięłam nianię do moich dwóch dzieciaczków i wzięłam się ostro za sprzątanie no,a dzisiaj zbieram tego plony. Zaczęłam mocno krwawić (a od 3 dni już prawie nic) i boli mnie brzuch. Mnie gubi obecnie białe pieczywo. Jem do 6 kanapek dziennie. Słodkiego nie jem (o dziwo) i specjalnie nie mam na nie ochoty nie wiem dlaczego? Mój mał strasznie dużo je z piersi,więc mam nadzieję,że szybko zrzucę o ile mi pokarmu nie zabraknie :( Chętnie dołącze się do odchudzania :)

Gość ryniu2
do 83. Pewnie masz właśnie taki problem? Nie zgubiłaś i w rezultacie facet Cię zostawił. Bidulko :( Jesteśmy z Tobą :)

Gość maaajjjaaa
ryniu2 nie pekaj, schudniesz przy karmieniu ja przytylam 26kg, 2 m-ce karminie i 2 diety i po kilosach ani sladu dodam ze przed ciaza i tak chcialam schudnac wiec nadal fih=gura nieidealna:( jak karmilam to lekka dieta,a le slodycze i tak jadlam i chudlam, wiec jak chudniesz to tym bialym pieczywam sie przejmuj, a brazowe lubisz?

Gość ryniu2
uwielbiam,ale mały ma po nim straszne gazy i biegunki. Z resztą ja też :( Teraz wcinam WASĘ :) Ja przy pierwszym dziecku przytyłam 40 kilo (dodam dla pieniaczy,że to pod wpływem genów,a nie obżarstwa :) i schudłam tak szybko jak tyłam.Nie było śladu,a ja w rezultacie wyglądałam lepiej jak przed porodem :)Martwię się tylko tym,że przy drugim podomno ciężej się chudnie i więcej zostaje :(

ja waze mniej jak przed zajsciem w ciąże c bardzo szybko schudlam ale wlasnie zostal mi ten nieszczesny brzuch a raczej ta obwisla skora chodzilam w tych cud majtkach sciagajacych ale skorka wisi ;/ nie wiem co z nia zrobic

Gość maaajjjaaa
tego nie wiem, ja mam jenedo malucha, ale trzymam kciuki:) do lata mamy jeszcze troche czasu:):):)

Gość maaajjjaaa
kmd12 mi tez tem straszny brzuch zostal i jeszcze troche w biodrach mialam pas, kremy, brzuszki robilam i nic, brzucha swojego nienawidze! a ile jestes po porodzie?myslisz ze cos da sie zrobic z ta wiotka skora?

wiem ze jest jakas dieta dla kobiet w ciazy zeby przytyc książkowo, niew wiecej, moja kolezanka ja stosowala przytyla 8kilo , jednak ja nie jestem przekonana co do takich eksperymentów

Gość ryniu2
do kmb12 Ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Do tego dużo wody i masaż brzucha. Jak nie możesz u kosmetyczki to rób sobie sama w domu. Kup szczotę taką z włosiem i wypustkami do celulitu i masuj ją pod prysznicem,a potem wcieraj produkty ujędrniające (2x dziennie). Dobrze jest też oszczypywać skórę. Mi po pierwszej ciąży w/w pomogły,a do tego serwowałam sobie jeszcze saunę,ale taką w komorze bo do normalniej nie mogę (ciśnienie). Super sprawa,a skóra normalnie jędrna jak brzoskwinka. REWELACJA!

nie mam pojęcia czy coś sie da zrobic od porodu minelo 10ms ale kazda kobieta przestrzegala mnie zeby jak najdluzej nosic ten pas poporodowy lub te cud majtki jak ja to mowie, nosilam je ok 3ms dfzien i noc na sama mysl o tych rajtach robi mi sie niedobrze ;/ a skora zostala...

ryniu2 dzieki za rade powiem Ci ze skorzystam z checia a i jest b,dobry krem ktory mi pomogl na rozstepy i celulit firmy eveline blyskawicznie wybielil mi rozstepy i ujedrnil skore polecam

i tak nigdy nie schudniecie wiec po co tracicie czas na ten temat a nawet jak jakims cudem wam sie uda to i tak zostana wam grube brzuchole i rozstepy

83 ale po co ty sie wypowiadasz myslisz ze ktos sie przejmuje twoim bezsensownym gadaniem??? zaaaal ;/ moze pomylias portale???

kmb ty w dodatku masz celulit ble

eweline ich ci nie wybieli zal