Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmir9111

kolczyk w pepku a masc tribiotic

Polecane posty

Gość kaszmir9111

kupiłam dzis ta masc bo slyszalam ze na gojenie sie pepka jest dobra. Czytam ulotke a tam pisze ze stosowac tylko 7 dni.. a co jak mi sie ten pepek nie polepszy :/?? pisze tez o swedzeniu a mnie swedzi :/ zaluje ze kupilam ta massc

Gość kaszmir9111
czyli jak bede dluzej niz 7 dni stosowac to nie sie nie stanie? no chyba ze beda te skutki niepozadane :/ to natychmiast przerwe. Stosuje ta masc bno strasznie mi ropieje :/ i czuje jak zbiera mi sie wewnatrz ropa :(

Gość kaszmir9111
kochani to jeszcze ja... wlasnie ta ropa mi wyplywa i czuje jak zmniejsza sie ilosc tej ropy. Tzn ze masc pomaga czy to tylko zbieg okolicznosci??

Gość kaszmir9111
wiec mi pomaga tak? skoro swedzialo i teraz mi ropa wyleciala :PPP

Gość Malinowo-Jagodowa
Cześć. Kolczyka mam od miesiąca i paru dni... Maść tribiotic kup, kiedy nie będzie Ci się chciało ładnie goić po długim czasie. Nie stosuj 7 dni, tylko góra 2-3, bo zabija florę bakteryjną potrzebną na naszej skórze.

Gość gość
hej , ja przekulam sobie niedawno pepek i jestem mega zadowolona smaruje maścią tribiotic jest świetna . Można stosować ja tylko 7 dni ponieważ jest to antybiotyk jak sama pewnie wiesz antybiotyki stosuje sie tylko tydzien , sa dwa sposoby mozesz stosowac to codziennie przez 7 dni lub przez 2 tygodnie ale wtedy smarujesz co drugi dzień .. jeżli bd stosowac dluzej moga byc nieprzyjemne skutki uboczne ;c