Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to_ya

Boję się iść do okulisty

Polecane posty

Może uznacie to za głupie ale tak jest. Mam zeza tzn mam ogromny kompleks na tym punkcie. Niby podobno wszystko jest ok z moimi oczami że to moja psychika tak działa, ale ja jednak boję się że okulistka powie mi coś przykrego na ten temat:-( Matko i to mnie przeraża paraliżuje mnie strach. Jak sobie z tym poradzić?

Gość jak okulistka moze ci powiedzi
coś przykrego? :O Przecież po to do niej idziesz,że masz problem,a ona ma Ci pomóc

Leja fajnie powiedziane ale w moim przypadku niewykonalne:-( do jak ...... normalnie nie chciałabym aby mi mówiła coś o mojej wadzie , nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć

ja nie idę dlatego że mam zeza tylko dlatego po to aby sprawdzic wzrok i ewentualnie zmienić szkła w okularach

Gość to ja wasza pchła
zamiast do okulisty idz do psychiatry...proste

na pierwszej wizycie zawsze dłubią w oczach , narzędzia pożyczają od dentysty

Gość napisz juro koniecznie
ja mam zeza a najlepsze jest ze okulisci twierdza ze prawie go nie widac. ostatnio bylam po nowe szkla i powedzialam okulistce ze chyba szklo jest za slabe bo mi bardziej oko ucieka . no i ona mnie bada bada i dopiero przy samych koncu jak zaczela wymachiwac olowkiem przed moim nosem to stwierdzila " o teraz zauwazylam ze faktycznie pani ucieka lewe oko. a zeza mam chyba z 25 stopni. takze nie boj sie ;-)