Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość visage

jakie wartości liczą się dziś...??

Polecane posty

Gość visage

ja juz nie wiem co mam myślec powoli wykańczam się łapie doła :( zastanawiam się co mi brakuje żeby być szczęśliwą i zadowoloną... pracuje studiuje teraz będe robić doktorat jestem młoda ponoć ładna i tu sie zaczyna mój problem... Jeśli czuje sie pewnie w towarzystwie np w grupie na studiach to uważają źe się wymądrzam itd.. a przeciez naturalnie wyrażam swoje zdanie, natomiast jeśli siedze cicho umartwiam się i jestem smutna wtedy jest grono ludzi którzy są chętni mnie zjeść bo widzą moją słabość i czują że mają przewagę... dlaczego ludzie są tacy zazdrosni????? dlaczego potrafią być tak zawistni? przeciez ja nikomu nie zaglądam kto co ma , nawet nie zazdroszczę! co się liczy teraz jakie wartości..............?

kasa, seks & fun :)

Gość nie warto nie warto
teraz liczy się tylko brak wartości :o

Gość nic sie nie liczy
tylko kasa i sex, swiat oszalał, ale dobrze ze zostala jeszcze garstka ludzi z zasadami

Liczy się liczy wszystko co dobre,ale u nielicznych niestety:( Trudno znaleźć,ale nawet na forum ktoś się znajdzie:)) "najbardziej pod słońcem liczy się ludzkie ciepło":))

Gość visage
może mi sie wydaje ale z roku na rok widze jaka jest róznica między rocznikiem 84..85.. aaaa 88 90 itd.. mam kolezanką z rocznika 87 a ma siano w głowie tak jak jej rówieśnicy ja jestem z rocznika 84 przeciez to tylko 3 lata różnicy a widać jaka jest "przepaść" między tymi rocznikami .. ludzie z rocznika 1985 ,,, bawią się w inny sposob na imprezach niz Ci z rocznika 1990 to jest jakaś masakra nie nadążam a mam 24 lata !!!!!!!!!!!!!!! to co mam jeszcze robić? czuje sie jak stara dupaaa. teraz może garsc ludzi idzie na studia a raczej wyjeżdza ...

visage, znam 30-latków, którzy imprezują bardziej niż 20-latkowie :) nie ma tutaj mowy o żadnych różnicach pokoleniowych, raczej chodzi o spóźnioną rewolucję obyczajową - coś, co 20 lat temu było nie do pomyślenia i wywołałoby sensację - dzisiaj jest na porządku dziennym, media epatują golizną, przemocą i tanią sensacją, to wszystkich nas zmienia, Ciebie też - czy tego chcesz, czy nie ;)

Gość visage
zawsze mi stawiano na pierwszym miejscu nauke że to pomaga w życiu pózniej pomoc innym a jak widze te dzieci napite w dresach to aż strach mnie bierze ze mam dopiero 24 lata a czuje sie jak stara pupa ;/ i nawet na imprezach widze większe wyluzowanie tych dzieciaków niż moich znajomych

porównaj sobie powiedzmy filmy, teledyski czy nawet teksty piosenek wczoraj i dziś :D kiedyś kobiet nie nazywano suczkami - ale też kobiety nie zachowywały się jak suczki :o

Gość Twój Skarbek
To czym ludzie się kierują i jak się zachowują nie zależy od wieku, zależy od samego człowieka! Dziś o wartościach się zapomina! Dla mnie najważniejszą wartością jest szczerośc, bo szczerość to zaufanie, szacunek, bezpieczeństwo, a to wszystko to mądrość. Wierz są jeszcze ludzie wartosciowi!!!

Gość visage
może to ze mna cos jest nie tak? ;/ może jestem jakaś spięta za bardzo już sama nie wiem lubie zabawe rozrywke napić sie % okazjonalnie i wariować ale wszystko w granichach rozsądku nie było mi w głowie jak mialam 19 lat żeby mnie mama wypuściła na dyskoteke do rana ! moze za bardzo mialam rygor ... a może dobrze na tym wyszłam. dopiero teraz kiedy mam narzeczonego to mam większą swobode i rodzice nawet nie zwracają uwagi co robie a teraz jak mam poukładane we łbie to sie nie wtrącają;/ a brakuje mi chyba takiego szaleństwa...

Gość renesansowna mala90
dzis licza sie niestety pieniadze,znajomosci,uroda,umiejetnosc przepychania sie lokciami przez zycie,w cenie sa tez sex i bycie "latwa"

a jeśli ktoś powie Ci szczerze: "nie podobasz mi się, odczep się ode mnie", to czy zaczniesz go szanować? :p

Gość visage
teraz widze co straciłam... dałam się poprowadzić rodzicom za ręke aż za bardzo. co mi z tego doktoratu ? to ze bede miala przed nazwiskiem dr? a gdzie te wspomnienia o imprezach nooo kurcze brakuje mi tego... a z tego co widzę to juz nie ma wookol mnie osob z ktorymi mozna sie wyszalec kazdy chyba spoważnial

Gość visage
po pierwsze nigdy bym nie powiedziala tak do osoby ze mi sie nie podoba i zeby sie odczepiła :) moze w innym sposob dalabym do zrozumienia ze nie jest mi miło z tą osoba .przebywać. no cóż tez zauwazam ze liczy się uroda znajomości i rozpychanie sie łokciami

a co rozumiesz pod pojęciem "wyszaleć się"? ja też nie miałam w sobie nigdy szaleństwa; bywałam, ale zawsze "odstawałam" - nie żałuję, bo w wieku 28 lat mogę sobie spojrzeć w oczy i powiedzieć, że niczego się nie wstydzę :D

visega to było do Twojego Skarbka (o urodzie) :p

Gość visage
dokładnie ! nie wpadłam na to ... ja też moge popatrzec sobie w oczy i powiedziec odwaliłas kawał dobrej roboty w swoim życiu nie marnujesz go i nie mam sie czego wstydzic.. to pocieszające :)

No lata studenckie stracone bezpowrotnie jak bez imprezowania,ale da sie jeszcze załapać:)) Dojrzałość się przesuwa powyżej 30ki niestety i stąd taka przepaść:))

Gość visage
juz mi lepiej :D

Gość humor przez ch od kiedy tak
teraz sie liczy: -kasa -dyplom "dobrej" prywatnej uczelni( po której jest sie np sprzataczka)-oraz to by zabłysnac czym w necie (nawet jesli to nie jest prawda)

Gość visage
humor przez ch od kiedy tak jak masz kase możesz miec wszystko , jeśli masz ambicje to masz satysfakcje ze robisz cos dla siebie , nie wierzysz w siebie i w innych???

duszku jeżeli imprezowanie miałoby wyglądać tak, jak u moich znajomych z akademika to ja dziękuję :D nie sądzę aby obalanie kilku win marki Goliat dziennie i kolekcjonowanie pustych butelech po tychże winach miało być pięknym wspomnieniem z młodości :) przypomniało mi się zdarzenie, kiedy poszłam do kumpli z roku na "imprezkę" (z koleżanką), oni trochę wypili i nie chcieli nas wypuścić, do tego jeden zaczął się do nas kleić :o pomyślałam sobie, że byłam strasznie głupia idąc do niezupełnie znajomych facetów... potem już zawsze przypominałam sobie tę niesmaczną sytuację, gdy tylko miałam ochotę na jakieś szaleństwo :o

z okna tego samego akademika wyskoczył po pijaku student - była taaaaaka imprezka :o

No cóż...o ekstremach nie myślałem i przed nimi uprzedzałem:)) Poziom zabawy zależy od uczestników:)

stoczyć się jest naprawdę bardzo łatwo, granica między dobrą zabawą a patologią jest cienka :)