Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UtAlEnToWaNa SzEsTaStKa

DZIEWICTWO TO POWOD DO WSTYDU NIE OSZUJMY SIE!

Polecane posty

Gość Maciek89
No 16 lat to jeszcze można przeżyć, ale UtAlEnToWaNa SzEsTaStKa pisze że już dawno to robiła. Przeczytaj jeszcze raz to co ona napisała na początku i pomyśl czy to jest ok. Bo wg mnie nie

Gość bobos erotika
ja obstawiam ze to prowo 🖐️ a jesli nie, to tym gorzej dla autorki 🖐️

Szczerze. Żal mi Cie dziecko. Widaćze nie dośc nie zostalaś wychowana na normalna dziewczyne to wdodatku każdy teraz bedzie Cie chciał mieć bo, nie okałmujmy się . jesteś łatwą dziwką skoro mialas ~14-15 lat jak sie piepszyłaś ;] To świadczy tylko i wyłącznie o tym że nie masz za krzty rozumu i poprostu nie potrafisz szanować Siebie i twojego ciała a co do Dziewic. jesli jest Kobieta ( tbo ty jestes dziewczynką) która jest dziewicą to jest no moim zdaniem cos wspaniałego, nie dośćze taka kobieta wie co w zyciu ważne to wie jak sie zachować w nim.

Gość sweEeEeEt CAnDy mniaaam
taaa jak ma ze 30lat i jest dziewica to nie znaczy ze wie cos o czyms tylko ze jest stara panna i to w dodatku brzydka XD hmm twierdzisz ze jest sie łatwą dziwką jak sie bzyka w wieku 15lat? wiec ja kim jestem skoro stracilam dziewidztwo w wieku 13lat??!! dodam tyle ze w calym zyciu kochalam sie z trzema mezczyznami mam teraz 20 lat

Gość ugibugi
16 ktora dawno przestala byc dziewica? o matko! w nowym pokoleniu szybkie tracenie dziewctwa jest w modzie. starsze ceni sie troche bardziej - obecne studentki gdy mialy 16 lat nie zakladaly ze seks jest dostepny tu i teraz tylko owszem, fajnie by bylo ale nie od razu na peirwszej imprezie, dlatego czesc z nich ma np 20 lat i nadal jest dziewicami. wspolczesne 16 latki wychodza z zalozenia 'to wstyd' i traca na potege.

a pamietacie sytuacje jak 13latek i 15latka zostali rodzicami? konsekwencje glupoty dzieci jak nic. chcieli sie poczuc jak dorosli to teraz maja. ale i tak to nie zrobilo wrazenia na bachorach, wola sie puszczac na lewo i prawo. mam nadzieje ze moje przyszle dzieci nie beda takie -.-

Gość o jacie pierdziele
nastoletnie kurfy wytapetowane wycackane wracajace na czworaka z dyskoteki nad ranem

Gość ja to mam problemy...
ja straciłam dziewictwo w wieku 15 lat, ale nie napawało mnie to dumą... kiedyś postanowiłam sobie, że niczego nigdy nie będę załować i tak też robię, ale nie uważam, żeby dziewictwo było powodem do wstydu, raczej do dumy... jestem pod wrażeniem kobiet które potrafią sie powstrzymać, ja bardzo lubię sex i chyba bym nie potrafiła tak... a Ty autorko tematu jesteś bardzo niedojrzałą dziewczynką... pogadamy za parę lat...

Gość SoShy
UtAlEnToWaNa SzEsTaStKa Mam 16 lat i chyba bym sie spalila ze wstydu gdybym jeszcze byla dziewica. Nie powiem w hihi jakim wieku je stracilam ale jud od "dosc dawna" nie jestem. I nie mowie tu tylko oczywiscie o dziewictwie analnynm ale normalnym tez. Ale wracajac do rzeczy jestem w liceum i dziewicami sa najwieksze wiesniary i paszczury ktore sie nawet nigdy nie CALOWALY 0_o a reszta dziewczyn jest juz dorosla i wiedza co to sex i prawdziwa przyjemnosc. Co to ma znaczyc ze jestes dziewica- to znaczy ze jestes ochydztwem i nikt cie nei chcial. Ja tak osobiscie uwazam i moje kolezanki tez Jak dla mnie dziewczyny które są jeszcze dziewicami (a nie okłamujmy się trudno teraz o taką) po prostu sie szanuja i nie daja dupy pierwszemu lepszemu . Ja mam 18 lat i straciłam dziewictwo miesiąc temu a nie jestem jakimś tam paszczurem ani ochydztwem. Takie jak ty to po prostu zwykłe kurwiszony. Zal mi ciebie ;/