myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 prosze o pomoc. Współżyłam z chłopakiem 15.02 i pękła nam gumka nast dnia od razu poszlam do gina i zażyłam tabletke escapelle po 18 godzinach moje skutki uboczne to straszny ból głowy i zmęczenie. Nie wymiotowałam w trakcie 4 h ( jak tabletka sie wchlania) jak myślicie tabletka sie wczhlonela dobrze? wszystko bedzoie ok? nie doslzo do zapoldnienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miisiia Napisano Luty 18, 2010 kiedy masz dostać miesiączkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 hmm no skończyla mi sie 13.02 to ok 3.03 pewnie dop[owinnam dostac bo u mnie co 30 dni jak myslisz czy to ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 a no i czytałam ze escapelle w ciągu 24 godzin działa 98% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 haloo! odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anja88 Napisano Luty 18, 2010 Na 99% nie ma ciąży:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 tak myślisz? kurde ja sie tak boje że szoook Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anja88 Napisano Luty 18, 2010 Sama brałam tą tabletkę i zadziałała, więc nie bój się. Jeśli nie zwymiotowałaś jej, to przyjęła się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 a jezeli nie pomze? wchlonela sie ale nie zadziala? moze tak byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adonissssssssssska Napisano Luty 18, 2010 a ile czas trwał ostatni okres? raczej nie ma ciąży nawet gdybyś nie brała tej tabletki, okres skończyl się 13 a współżyłaś 15 więc to raczej na pewno nie były jeszcze dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anja88 Napisano Luty 18, 2010 Ja zażyłam ją po dłuższym czasie niż Ty i zadziałała. Może tabletka nawet nie musiała działać,bo nie doszło do zapłodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 trwał 7 lub 6 dni a jak chdozi o moje poprzednie pytanie? to takl moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyra_19 Napisano Luty 18, 2010 myszko, miałaś bezpodne dni! nie jesteś w ciązy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 dzięki dizewczyny xD teraz juz jets mi lepiej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość denomag Napisano Luty 18, 2010 Walentynko a może chcesz popisać?? denomag@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 jak moge wykasowac ten post caly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka34 0 Napisano Luty 18, 2010 jak moge skasowac swój profil tutaj? powiedszcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał Zaradny Napisano Grudzień 28, 2011 Witam Tabletke zażyłaś w pierwszej dobie po stosunku, czyli wtedy kiedy jej skuteczność jest najwyższa, wszystko więc powinno się dobrze skończyć. Skutki uboczne nie mają wpływu na działanie tabletki, jest to raczej reakcja organizmu na tak dużą dawkę hormonów. Więcej na temat tej metody antykoncepcji znajdziesz na www.wpadka.pl, mozesz tam także skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach