Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katita

dlaczego ładna dziewczyna jest uwazana za puszczalska???

Polecane posty

Gość katita

hej mam 21 lat... nie chce sobie wlewac ale jestem uwazana za dosc ladna... w sumiue to nic mi nie brakuje ale wkurza mnie to ze jestem uwazana za puszczalska skoro taka nie jestem... fakt lubie sie seksownie ubrac no bo mam co pokazac... ale nie sypiam z kim popadnie ...dziewictwo stracilam dopiero w zeszlym roku i to z moim ukochanym z ktorym jestem 2,5 roku....

Gość katita
??????

Gość Princton...ggh
eee mam kielka bardzo ladnych kolezaenek i musze cie zmartwic... zadna nie jest uwazana za puszczalska. chyba z toba jest cos nie tak... :o

Gość Maciek89
Ja lubie jak dziewczyny są seksownie ubrane, zwłaszcza na imprezach. Ale nie oceniam ich jakie są po sposobie ubierania sie

Tak to jest jak sie ludzie naogladaja Galerianek... A potem jak widza kobiete ktora ubiera sie dosc wyzywajaco na ulicy to mowia ze sie puszcza. Za to jak facet zalozy obcisla koszulke albo chodzi bez to jest pedal albo prostak :)

Gość o jacie pierdziele
bo jest wiele ladnych dziewczym ktore maja po nascie i wstydza sie dziewidztwa i pisza dosc otwarcie ze lubia sie puszczac na lewo i prawo, to przez takie suki, te konkretne maja tyły

Bo po prostu ludzie są prości, uwielbiają oceniać i szufladkować innych, chyba tylko po to żeby określić w ten sposób siebie i swoje miejsce. Nie trzeba się tym przejmować ani trochę, bo co to zmienia? Pomyśl sobie, że to przesiew ludzi, jak ktoś jest mądry i wartościowy to Cię nie będzie oceniał dopóki Cię nie pozna, całą resztę można uznać za głupie bydło ;)

Gość katita
w sumie racja po co mam sie przejmowac zdaniem innych wazne ze ja wiem jak jest i moj ukochany....