Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazany na sukces lub smutek

biala magia...zloty srodek?czy pulapka?

Polecane posty

Witam was..przejde do rzeczy w zwiazku ze niedawno udzielilem sie na temat pewnego tematu w innym topicu..poruszam krociotko swoj.Od lat uzywam bialej magii...Od lat wszytsko mi wychofzi..ale musze o to dbac..co pol roku do roku....poprawiam miloscv p[artnerki zakleciamy...kiedys sie rozstalismy i barrdzo bolalo...kupilem pare zaklec..parerzucilem i pare innych osob wypowiedzialo...od tamtego czasu rozowe i czerwone swiece to standard w moim zyciu..akies galazki,kwiaty.Zaczyna sioe bac..Moja partnerk a ma meza i dzieci..ale przez mnie nie moze do niego wrocic..tak mi sie wydaje..on do niej pisze a ja ja zatrzymuje zakleciami..kiedy zrywa ze mna..ja ja przywoluje..ona nie ma pojecfia nigdy dlaczergo (po zerwaniu)zaraz wraca do mnie i mowi ze kocha skoro powinna nienawidzic..a (kiedy magia dzaila)nie ma pojecia czemu zrywa...Nie mam pojecia co mam zrobic..poprzestac magii??...:(ma dylemat..procz tego mam tez duza firme ale wqszystkiego sie dorobilem dzieki magii:*(boje sie ze jak pop[rzestane z niej korzystac wszytsko strace...sam nie weim czy ta biala magia jest taka dobra..a xo wy myslicie?

Powiem Ci tak. Moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak biała magia do końca.. Jako argument, który powinien do Ciebie trafić jako do człowieka zajmującego się magią, podam fakt, iż poprzez zaklęcia wpływasz na JEJ WOLNĄ WOLĘ. A tego się nie robi! Uzależniasz ją od siebie, a to odwróci się przeciwko Tobie i sam o tym wiesz. Sam mówisz, że ona zrywa, czyli jasne, że nie chce być z Tobą, a Ty egoistycznie nie pozwalasz jej na to. Stąpasz bo bardzo niepewnym gruncie. Gdzie kupiłeś te zaklęcia? Doprawdy takie formułki nie powinny trafiać w ręce laika... dla jego własnego dobra :O

Dzis juz przegialaem:(znow z samego rana wznowilem rytualy..ona znow do mnie wraca..czy mam jejn o tym powiedziec??Ciezko mi sie ja oklamuje..co ja mam zrobic??A co zmoim bzinesem...kurcze,,mam dylemat:(

Moim zdaniem wciskasz kit nie z tej ziemi. Magia nie istnieje chyba że w głowie pod postacią chorobliwej autosugestii. Co masz zrobić? Udać się do psychologa :)

Gość Magia magia tak to
mozna nazwac tez. Istnieje. Tylko trzeba sie w tym temacie znac. Nie chodzi o manipulowanie innymi, bo to niebezpieczne, ale na nieco mozna wplynac. Po przez medytacje, autohipnoze i wiele innych .

istneije...ietnieja zaklecia..a czlowiek wypowiadajac je jest skazany na wybor..tzeba w nie wierzyc..wtedy sie sprawdzaja..ja sie tylko zale..na inmternecie jest tex pewna pani Maria Bucardi..ona wlasnie powrocila moj zwiazek do zycia i to dzieki niej mam kobiete ktora mam..lecz sam juz nie wiem czy nie przeginam...zaklecia sa jak choroba..wypowiesz jedno ,coiagnie cie na nastepne..jak tatuaz..ii nastepne..az tracisz kontrole..:(

Gość amaletta
na inmternecie jest tex pewna pani Maria Bucardi..ona wlasnie powrocila moj zwiazek do zycia Twój zwiazek nie jest bynajmniej żywy...on jest partwy od dawna, a ty - chocby z racji intencji jestes zwykłym małym manipulantem. I nie stosuj tu kryptoreklamy jakiś bab co to niby "przywracają związki do życia " :O

Gość to ja wiosna.........
hej autorze, podziel się ze mną wiedzą na temat tych świec--różowych i czerwonych--dlaczego takie, kiedy je palić, jakie rytuały są wtedy ważne :)