Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debetówkaaaa 266

Kto ma DEBET na koncie w banku???potrzebuje pomocy.

Polecane posty

Gość debetówkaaaa 266

Mam debetn na koncie 1000zł..W tym miesiacu dostalam mniej kasy na konto i to o 2 tyg. wczesniej niz powinnam.Zablkokowali mi debet i na koncie mam - 500zł.Czy teraz jak pojde wplacic ta kase to odblokuja mi debet i bede mogla te 1000zł normalnie wyplacic.

Gość debetówkaaaa 266
UP

Gość debetówkaaaa 266
Mam 500zł i cche isc wplacic a jak wplace a nie odblokuja mi to zostane bez srodkow do zycia.

Gość debetówkaaaa 266
Juz sama niewiem co zrobic.Ide wpace te pieniadze mam nadzieje ze mi odblokuja.

to zalezy w jakim banku masz jak mi zabrali to wpłaciłam z jakąs tam smieszna kara kilku złotych i po 24 h odblokowali i juz mogłam wypłcic zobacz jaki wyswietla ci sie komunikat czy suma zadłuzenia jest wieksza niz te brakujace 500 strach jest ze ci nie wypłaca ale jesli masz regularny wpływy i pierwszy raz ci sie to zdarzyło to powinni ci wrócic poza tym zadzwon do banku bez krepacji i zapytaj co masz zrobic w tym wypadku

Gość debetówkaaaa 266
A czy moze byc co miesiac wplyw wlasny.Ze ide do banku i wlaccam te 1000zł i dalej debet jest?????? Dostalam wplyw 10.02.w kwocie 460zl.I dopiero wczoraj patrze na konto ze kasa jakas wplynela.I zablokowali mi. Bo teraz co miesiac bede miec wplyw tylko 460 zł a reszte kasy chce normlanie wplacic.zeby bylo pokrycie.Mozna tak?Albo caly tysiac np. 1o bede wplacac a zeby potem wyplacic.

to nie ma znaczenia skad masz wpływ wazne ze jest a jaki to bank?

Gość debetówkaaaa 266
Pko bank polski.Boje sie ze beda chcieli wiecej kasy zebym wplacila a ja nie mam. Dokoladnie mam na - 522zł.A w portfelu mam 533zł.I niemam skad wziasc wiecej jagby co.

nie powinno byc problemów bo mój mąz tez tak miał spłacił odczekał 24 i juz mógł wyciagnac

Gość debetówkaaaa 266
MoJ mi rano ostatnie pieniadze z portfela wyciagnal zebym mogla wplacic na konto.To fajnie to juz jutro moglabym kase wyplacic.Doba dzieki za pomoc.Ide do banku zaplatwic.