Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena 1982

Po czym poznac ze podobamy sie facetowi/chlopakowi?jakie zachowania moga

Polecane posty

Gość magdalena 1982

na to wskazywac?

Gość magdalena 1982
czy naprawde nikt nie wie jakie sygnaly symptomy itd swiadcza o tym ze podobamy sie chlopakowi facetowi mezczyznie? jak oni sie wtedy zachowuja? co mowia? moze cos z zycia wiecie?

Gość puska20
po tym że ciągle szuka kontaktu, pojawia się tam, gdzie ty jesteś

Gość czarodziejkaaaaaa21
mysle ze taki facet: - bedzie chcial jak najwiecej czasu przebywac w twoim towarzystwie - jego usmiech bedzie zdradzal wiele - jezeli wymienicie sie numerami to zawsze znajdzie czas aby napisac ci cos mileego, zagadac do ciebie - bedzie prawil ci komplementy np: ze ladnie dzis wygladasz - napewno bedzie chcial zaproponowac ci spotkanie np: do kina, restauracji jakis spacer. I pamietaj jezeli chodzi o to co mowi ci facet to jest tak: ten ktory bedzie cie chcial szybko zaliczyc tylko bedzie ci na poczatku znajomosci mowic ze widzi cie jako przyszla zone, przyszla mate jego dzieci i bedzie snul plany na temat przyszlych wakacji- ze jakies zagraniczne wycieczki itp--> oczywiscie chodzi mi tu o faceta ktory tak naprawde malo ciee zna--> wiesz relacje jakie was lacza sa plytkie i facet wyskakuje z takimi tekstami to znaczy ze hce cie zbajerowac i wykorzystac. Wiem bo samam bylam w podbnej sytuacji. Co innego jak chodzisz z nim juz jakis czas np: kilka miesiecy i zaproponuje ci to wtedy ok i znaczy ze mu zalezy. Ale jak facet za szybko wyskaakuj e z roznymi deklaracjami to napewno nie mysli wtedy powaznie o tobie.

Gość czarodziejkaaaaaa21
Ale naprawde wyczujesz ze facetowi sie podobasz , ja np bylam w takiej sytuacji ze facet mnie czesto zagadywal na przerwach, podchodzil do mnie, zagadywal wieczorkami na gg, przesylal mi piosenki przez gg:) , proponowal np: spacer. Jego spojrzenie bardzo duzo zdradzalo , zawsze staral sie byl gentelmenem wobec mnie- zrobic jak najlepsze wrazenie itp:) Mysle ze jak facetowi zalezy to napewno bedzie ci to okazywal i wysylal sygnaly i ty to wyczujesz, W wiekszosci przypadkow to nieprawda ze mezczyzni sa wstydliwi i nie okazuja swoich uczuc i czekaja na ruch dziewczyny.

Gość taka malutka
Do niedawna też myślałam, że podobam się koledze, który zachowywał się dokładnie w sposób jaki opisała czarodziejkaaaaaa21: często przebywał w moim towarzystwie, był miły, prawił komplementy, często przytulał, pisał, zagadywał, patrzył takim maślanym wzrokiem, interesował się co u mnie, chciał pomagać, dotykał przy możliwej okazji, proponował spacery, itp. a gdy ja już się wkręciłam, to okazało się, że on mnie po prostu bardzo lubi. Zastanawiam się więc jak to odróżnić?

Gość lsd345
Jeśli często oblizuje usta na widok dziewczyny to znaczy że ona mu sie podoba ... www.myspace.com/nurth1

Gość magdalena 1982
tzn jak patrzy na dziewczyne i sie oblizuje czy patrzy gdzies tam i sie oblizuje.....

Gość puska20
w stosunku do kobiety która się podoba facet jest zawsze trochę nieśmiały i to widać