Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje trzy grosze_____________

Mój supermarketowy wykop tygodnia!!!

Polecane posty

Hej, właśnie odkryłam niesamowitą rzecz i muszę się nią z wami podzielić! Wczoraj byłam w Carrefourze i przy okazji, właściwie przez przypadek kupiłam chusteczki marki Carrefour (ale nie te z "1", tylko te troszkę droższe), otwieram w domu dziś rano, wącham i nosowi nie wierzę :) - są to belgijskie Moltexy!!! Mieszkałam rok temu w Holandii i tam odkryłam produkty Moltex i byłam im długo wierna, bo robią super pieluchy i chusteczki o zapachu, który jako jedyny mnie nie drażnił (nie pachniał pudrem). Jestem więc mega zaskoczona! Spojrzałam teraz na adres producenta na opakowaniu i widzę Ontex Czechy, no i się zgadza bo Ontex robi właśnie Moltexy w Belgii i Niderlandach. Yuppiii! :D Widziałam, że są też pieluchy z logo Carrefoura, ale nie spojrzałam czy też Ontex - jeśli tak to mogą być prawdopodobnie tej samej jakości jak Moltex, które znam z Holandii. Próbowała może któraś z was???

Gość gdrfgvfdrgf
wstrząsające :P ja tam carrefourowi nie jestem wierna

Widzisz, Ontex to nie Carrefour. Po prostu mają z nimi umowę na dany produkt i tyle.

Próbowała któraś z mam ich pieluch może? Mam na myśli tych opatrzonych logo Carrefour, a nie "1".

Gość gdrfgvfdrgf
może przejdź się do Carrefoura i spójrz na producenta??

Gość u mnie w cerfurze jest jedno
wielkie oszustwo-nie cierpie tego marketu

Tobie już dziękuję ok. Pytam mamy, czy używały i czy były zadowolone z jakości. Chciałabym wiedzieć zanim wydam kasę. W końcu robione są w Czechach, a nie EU zachodniej, więc może być różnica w jakości (tak jak polski Pampers nie równa się np. niemieckiemu, a te z Carrefoura są sporo tańsze od polskich Pampersów, stąd mam wątpliwości). Na pewno któraś próbowała. Poczekam więc cierpliwie na opinie. :)

Gość ja nie o pieluchach ale
o marce "carrefour". mialam mieszane uczucia bo nie wiadomo co to, moze z odpadów? awystarczy czytac etykiety!! i tak np. kupuje przepyszna kukurydze która jest tania, ale o niebo lepsza od np. pudliszek czy krakusa, marka carrefour a producent- bonduelle :) takze mysleze z pieluszkami moze yc podobna miła niespodzianka :) napisz jakjuz bedziesz ich uzywac.

Gość trtr
Skoro nie jadą namolnie pseudopudrem, to na pewno kupię! Dzięki!!!!!!!!!!!

Macie rację tam jest wiele wartościowych produktów, tylko trzeba czytać etykiety. Ponawiam pytanie, bo żadna z pań nie napisała nic o pieluchach, ale może teraz się ktoś trafi - jak się spisują pieluszki Carrefour?

Ja uzywalam dla moich dzieci pieluch i chusteczek Carrefour i baaardzo je chwale. Inna rzecz, ze nie mieszkam w Polsce, ale mysle , ze produkty Carrefour beda wszedzie podobnej jakosci, ja polecam!

A też Ontex je robił? Bo oni mają różnych dostawców w różnych zakątkach Europy dlatego pytam konkretnie o Ontex dla Carrefoura. Tak w ogóle, to dzięki za wypowiedź. Jesteś może z Półwyspu Iberyjskiego? :)

Owszem, z Hiszpanii ;) Wlasnie sprawdzilam na chusteczkach, to jakas firma z Francji produkuje, wiec nie Ontex. Tak czy inaczej mysle, ze one beda jakosciowo podobne, bo standardy Carrefour pewnie sa podobne dla wszystkich panstw.

A jak się nazywa ta firma?

Nazwa firmy - CMI (z Courtaboeuf we Francji)

Aha, dzięki. :)