Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quer

Skóra wyschnięta że az się łuszczy.Co robić?

Polecane posty

Zawsze miałam na twarzy skórę tłustą .Od jakiegoś czasu mniej się tłuści ale jej wierzchnia warstwa jest jakby przesuszona. Wygląda to jakbym miała taka święcącą skorupkę zwłaszcza na czole. Czasem się łuszczy. Robie pilingi, maski nawilżające. Pije witaminy. Próbowałam natłuścić i nic! Dalej to samo. Juz sama nie wiem co z tym robić. Pije witaminy. Czy ktoś się może miał takie objawy i co z tym robić??

jakich kosmetyków używasz? - krem, tonik żel do mycia twarzy itp. leki?

ja miałam kiedys tensam problem ale po antytradzikowych, skóra tłusta a mimo to sie łuszcze może spróbuj taki krem Humektan producent Orin Phatrma mi pomaga - dobrze nawilża tłusta skórę, nie zapycha w składzie ma prawie sama wodę. Ipowinien załagodzićc łuszczenie.

sory za błąd nazwa producenta Orion Pharma. Recenzja do poczytania w damskiej torebce.

Gość Mariusz-LR
Zamówcie sobie całą serie do pielęgnacji ciała i twarzy Aloe Vera,naturalne składniki z bardzo dużą zawartością żelu aloesowego,nie jest to badziewie,ponieważ wszystkie produkty zostały przebadane i potwierdzona najwyższa jakość i czystość przez Dermatest,IASC https://www.lrworld.com/lrweb/index.php?id=1235 a jak zdobyc kartę stałego klienta i kupować na rabacie -30% to zabacz na www.aloevera.suportio.pl/blog (plan marketingowy)

Gość ....finka
Poprawic prace watroby ----problem z przyswajaniem wit A.

Gość i ja tgo doświadczam
pomaga picie oleju lnianego, tranu