Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lauraaaaaa

książki na sprzedaż

Polecane posty

Cześć. Mam do sprzedania przeróżne książki, w okolicach Wrocławia lub Raciborza, ceny do uzgodnienia. Mam też pytanie czy znacie jakieś miejsca we Wrocławiu gdzie można sprzedać książki? tytuły książek: w bardzo dobrym stanie: - Wladyslaw Kopalinski Slownik wyrazów obcych, z almanachem, 2000 - Ryszard Purski "Gramatyka jezyka angielskiego", 2002 - "Podreczny atlas historii powszechnej", Swiat Ksiazki, 2002 - "Podreczny atlas swiata", Swiat Ksiazki, 2002 - Czeslaw Milosz "mowa wiazana", 1986 - Miao Sing "Chinska kurtyzana tortury milosci", 1991 - Wojciech Zukrowski "Opowiadania z dalekiego wschodu", 1985 - "Potop" 3 tomy, wyd. PIW, 1984 - "Pan Wolodyjowski", wyd. PIW, 1969, ilustrowane fotografiami z filmu - Dean R.Koonzt "Tunel strachu" (horror), 1998 - Fiona Chandler "starozytnosc", 2002, dla dzieci uzywane: - Kl Auschwitz, fotografie dokumentalne, 1980, ksiazka tlumaczona na 4 jezyki - "Rzeczpospolita w dobie Jana III", 1983 - Franciszek Adamski "Milosc, Rodzina, Malzenstwo", 1988 - Dana Reed "Moja siostra szatan" (horror), 1993 - Miao Sing "wyznania chinskiej kurtyzany", 1988

PS. posiadam również A. Tołstoja "Droga przez mękę" oprawioną w skaję, 3 tomy, z 1948 roku ( w stanie idealnym)